GEST SRPSKIH GIMNAZIJALACA OBIŠAO JE SVET: Sreli su beskućnika na ekskurziji i za sekund mu vratili osmeh na lice

Učenici iz Raške su preostali novac dali beskućniku, a druženje sa simpatičnim dekicom su odlučili da ovekoveče zajedničkom fotografijom

  • 2

Fotografija gimnazijalaca iz Raške koji su na povratku sa ekskurzije u Budimpešti sreli beskućnika i poklonili mu sav novac koji im je preostao zapalila je društvene mreže.
Evo kada ćemo saznati KONAČNU ODLUKU o ulaznicama u zemlje EU: Cena čak i veća od 13 evra?

Oni su preostali novac dali beskućniku, a druženje sa simpatičnim dekicom su odlučili da ovekoveče zajedničkom fotografijom.

Kako stoji u opisu fotografije, oni su preostali novac dali beskućniku, a druženje sa simpatičnim dekicom su odlučili da ovekoveče zajedničkom fotografijom.

Promocija knjige „Muzejska zaostavština Stevana Mokranjca“ (FOTO)

U komentarima ispod fotografije nižu se pohvale na račun plemenitih mladića.

Najčešći su oni poput:

"Bravo deco, ponosna sam što Raška ima ovakvu omladinu", "Momci da ste zivi i zdravi vašim roditeljima" i "Bravo momci, pokažite da dolazi plemenita generacija", mada ima i onih u kojima se pitaju kako to da nekom posle ekskurzije preostane novac, kao i onih u kojima se nagađa na šta će ga dekica potrošiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA