DRAMA U MAKEDONIJI: Platio prostitutki za seks, pa je pretukao i opljačkao!

Klijent joj je unapred platio, pa je ona pomislila da će ovo biti još jedno „rutinsko“ veče, ali se u tome grdno prevarila. Kada je „završio posao“, T.B. je krvnički počeo da tuče devojku po glavi i telu

  • 2

Devojka iz makedonskog grada Kočani, N.Dž. koja se bavi „najstarijim zanatom na svetu“ dugo će pamtiti susret sa svojim klijentom T.B. (40) iz Ohrida. Ona je pristala da se uveče, oko 22,30 časova nađe sa T.B. kod spomen kosturnice „Kitino Kale“ u Kičevu i da mu za 1.500 denara (25 evra) pruži seksualne usluge.

Pogledajte spot kojim se građani RS-a pozivaju na referendum (VIDEO)

Klijent joj je unapred platio, pa je ona pomislila da će ovo biti još jedno „rutinsko“ veče, ali se u tome grdno prevarila. Kada je „završio posao“, T.B. je krvnički počeo da tuče devojku po glavi i telu.

OPASNOST U BIH VREBA NA 122 TAČKE: Pogledajte mapu i posebno pazite na ovim putevima (FOTO)

Ona se branila koliko je mogla, ali je nasilnik bio jači. Kada je od batina devojka klonula, on joj je oteo tašnu u kojoj je imala 4.500 denara, dva mobilna telefona, zlatni nakit, lične dokumente i 1.500 denara koje joj je predhodno dao za dogovorene seksualne usluge. Sve je to potrpao u džepove i sa svojim vozilom otišao kao da se ništa nije desilo.

SERIJA ZEMLJOTRESA U MAKEDONIJI SE NASTAVLJA: Ponovo se treslo Skoplje

Njegovo zadovoljstvo je kratko trajalo. Ubrzo su mu na vrata zakucali policajci, a on će odgovarati za počinjeno krivično delo razbojništvo.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki5

    20. septembar 2016 | 22:12

    A vi nemojte da legalizujete prostituciju jer ovako smo "moralnija nacija" to rade samo oni "zaostali" svedjani, belgijanci. Kod ipak njih svaka zena sa starim zanatom prodje lekarski pregled, punoletna, ima zdr zastitu, placa porez i puni budzet. Ne vucara se po ulicama i ne nalece na bitange.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA