AMERIKA TUGUJE ZBOG POGIBIJE SRPSKE ODBOJKAŠICE: Dejana (24) koja je poginula u strašnoj nesreći, imala velike planove! (FOTO)

- Nije imao kud - rekao je Lari Gervig, šerif okruga u kome se dogodila nesreća. On je dodao da je moguće da je jedan od dva automobila išao nedozvoljenom brzinom, ali da nije siguran u to dok se istraga ne završi

  • 0

Beograđanka Dejana Ludoski (24) koja živi u Zapadnoj Virdžiniji nastradala je u ponedeljak u saobraćajnoj nesreći koju je doživela dok se vraćala kući, pošto je izgubila kontrolu nad vozilom.

Carinici na Batrovcima prišli su "mercedesu" albanskih registracija. Kada su otvorili rezervoar za gorivo ostali su u čudu!

U saopštenju koje je izdao Glenvil Stejt koledž ističe se da je ova Beograđanka nastradala u Gilmer Kaunrtiju u teškoj saobraćajnoj nesreći. Ona je bila član odbojkaške sekcije koledža od 2012. do 2013. godine, a uporedo se bavila i krosom i bila deo golf tima.

MALOLETNIK ČUVAO 11 PAKETA MARIHUANE RADI DALJE PRODAJE: Niška policija otkrila dilera

- Svi su voleli Dejanu, bila je sjajan čovek i ovo je veliki gubitak za nas. Teško je naći reči kojima bi opisali koliko je ona bila omiljena - navedeno je u saopštenju.

Nesreća se desila nedaleko od Glenvila, gde je Dejana živela sa porodicom, kada se njen auto, nakon što je izgubila kontrolu nad njim, sudario sa vozilom kojim je upravljao Vilijam Smit (62).

- Nije imao kud - rekao je Lari Gervig, šerif okruga u kome se dogodila nesreća. On je dodao da je moguće da je jedan od dva automobila išao nedozvoljenom brzinom, ali da nije siguran u to dok se istraga ne završi.

OVO SU POKAZATELJI DA MOŽE DA DOĐE DO ZLOČINA IZ STRASTI: Ako ste u ovakvim situacijama, ODMAH POTRAŽITE POMOĆ!

Nesreća je i dalje pod istragom i nije jasno šta je prouzrokovalo da Ludoski izgubi kontrolu nad vozilom, ali droga i alkohol nisu u pitanju.

Ludoski je bila student na koledžu u Glenvilu, gde je bila član odbojkaške sekcije. Studirala je poslovnu administraciju..

Na koledžu koji je pohađala održana je komemoracija za mladu sportistkinju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA