Biber o EUgoslaviji: "EU nema svog Miloševića, još..."

Prvo, EU nema svog Miloševica (još). Bez takve osobe ili partije koja koristi nacionalizam i eskalirane odnose postoji manja mogućnost za dezintegraciju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dušan

    25. septembar 2016 | 00:31

    Slobo je i otac i majka za sve ove posle njega, i za ove koji su danas kao neki lideri EU. Ta ista EU je zajedno sa Amerikom punom parom radila na razbijanju Jugoslavije, uz veliku podršku unutrašnjeg faktora u vidu Hrvatske, ali i bošnjačkih lidera. SLAVA NAJVEĆEM PREDSEDNIKU I POSLEDNJEM DRŽAVNIKU SRBIJE SLOBODANU MILOŠEVIĆU!

  • amerika

    23. septembar 2016 | 16:54

    Nikada mi nece biti jedno jasno,bio rat u jugoslaviji,svi su zeleli da imaju svoju drzavu,eto sada je imate,zasto sada svi opet hoce u uniju, evropsku,a bili su vec u uniji,koja bi prva tada usla u eu da rata nije bilo, ko je sada lud,a ko pametan...

  • Muhamed - Zenica

    22. septembar 2016 | 22:11

    Ovaj profa ne zna praviti raliku izmedju onog sto je predhodilo raspadu SFRJ i perioda kad je Milosevic stupio na vlast. Naravno, postojao je i unutarnji faktor (nacionalizam) i onaj spoljni (Amerika i EU koji je direktno pomogaao prvom faktoru). I ptice na grani znaju da je i prije dolaska Milosevica na vlast, Hrvatska uvijek tezila ka separatizmu, da je imala veliku ustasku emigraciju koja je djelovala iz cijelog svijeta - od Australije do Njemacke. Hvala bogu, danas svi imate kompjutere, potrazite samo validne izvore informacija,pa cete svi naici i na brojna imena i prezimena ljudi koji su djelovali iz inostranstva dugi niz godina prije dolaska Milosevica. Miloseviceve postupke mozemo analizirati i kritikovati tek od onog perioda kad on stupa na scenu, i poslije kad preuzima kontrolu nad JNA, koju su prethodno napustili svi osim Srba i Crnogoraca. Sto se tice opstanka EU, to nema nikakve veze sa ekstremizmom i nacionalizmom kao sto ovaj profa kaze. To iskljucivo zavisi od ekonomije. Pogledajte samo zbog cega su Englezi imali svoj Brexit. PS: Sto se tice BiH, molim vas shvatite da BiH sve i da je htjela ostati u krnjavoj Jugoslaviji, kod nas bi se opet vodio rat. Bio bi to srpsko-hrvatski rat jer bosanski Hrvati ne bi htjeli ostati u SFRJ. A, imali su i Tudjmana iza ledja koji ih je naoruzao do zuba. Cak je i Hag donio presudu protiv drzave Hrvatske i potvrdio da je Franjo htio pripojiti Hrvatskoj cijelu Hercegovinu i zapadnu Bosnu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA