DEVOJČICA (13) PALA SA TREĆEG SPRATA: Povredila grudni koš i slomila nogu. Tragediju sprečio VEŠ!

Policija istražuje slučaj, a komšije kažu da se radilo o nesrećnom slučaju

  • 1

Žice za prostiranje veša spasile su život 12-godišnjoj devojčici iz Kumanova, na severu Makedonije, koja je pala sa trećeg sprata zgrade u kojoj živi sa roditeljima. Prilikom pada, devojčica je slomila nogu i nabila grudni koš, ali je van životne opasnosti. Ona se oporavlja na Klinici za dečiju hirurgiju u Skoplju.

ATENTAT NA KIRU GLIGOROVA BIO NAJAVLJEN U KNJIZI: "Plan je bio da se Makedonija uvuče u rat i rasparča" (FOTO) (VIDEO)

Policija istražuje slučaj, a komšije kažu da se radilo o nesrećnom slučaju. Stan u kome živi nema balkon, pa je devojčica pokušala da sedne na prozor, ali je izgubila ravnotežu. Srećom, njen pad sa trećeg sprata ublažile su žice za prostiranje veša na prozoru ispod njihovog stana.

SURVALA SE U PROVALIJU, AUTO JOJ SMRSKAN: Mlada žena iz Skoplja preživela katastrofu i ostala NEPOVREĐENA (FOTO)

Mesec dana ranije, telefonski kabal i guste grane vrbe pored zgrade spasile su život četvorogodišnjoj devojčici Lari, koji je pala sa sedmog sprata zgrade u naselju Aerodrom u Skoplju.

Ne sluteći da će se desiti nesreća, majka je usnulu devojčicu ostavila samu u stanu i otrčala do banke da plati račune. Lara se u međuvremenu probudila i verovatno je htela da kroz prozor pogleda gde joj je majka. To je umalo nije koštalo života. Sa sedmog sprata pala je na zemlju, a da nije bilo telefonskog kabla i vrbe koja raste pored zgrade, sigurno bi na mestu ostala mrtva.

UHAPŠEN SRBIN KOJI JE PUCAO NA POLICIJSKOG INSPEKTORA U PODGORICI: Policija ga uhvatila na granici

Nakon pada devojčica je izgubila svest, ali je potom otvorila oči i počela da plače dozivajući majku. Lekari su konstatovali teške povrede grudnog koša i karlice, ali je devojčica preživela i u međuvremenu je već napustila bolnicu.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrvica

    4. oktobar 2016 | 13:54

    Pa dje su roditelji to su oni krivi i ovaj bog svakome daje dijete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA