ZAOBIĐITE BRANKOV MOST I AUTOKOMANDU: Pratimo stanje na beogradskim ulicama

Telegraf servis vam svakog jutra donosi najbitnije informacije za početak radnog dana

  • 1

Puš notifikacija Telegraf servisa, kao i svakog jutra, stiže oko 8 sati, kojim vas obaveštavamo o najbitnijim informacijama, kakvo nas vreme očekuje, trenutno stanje na ulicama Beograda, kolovozu u Srbiji, kako je protekla noć u prestonici, a bićete u prilici i da pročitate šta nam za ovaj dan poručuju zvezde.

VREME U SRBIJI

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i sveže, u većini mesta suvo, samo ponegde kratkotrajna kiša, sa temperaturom od devet do 14 i najvišom od 15 do 20 stepeni.

Uveče i noću biće oblačno vreme sa kišom, vetar će biti slab i umeren, u Vojvodini i istočnoj Srbiji povremeno jak, severozapadni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno, sveže i uglavnom suvo. Uveče i noću biće oblačno s kišom, vetar umeren, severozapadni, najniža temperatura 10, najviša 17 stepeni.

Detaljnu vremensku prognozu možete pročitati OVDE

SAOBRAĆAJ U BEOGRADU

Veći zastoj na gradskim ulicama trenutno je prisutan na Brankovom mostu u oba smera i na Autokomandi, u pravcu ka centru grada.

Printskrin: naxi.rs Printskrin: naxi.rs

Na Gazeli, Pančevačkom mostu, auto-putu Novi Beograd, saobraćaj se odvija otežano, te vas savetujemo da se naoružate strpljenjem.

Printskrin: naxi.rs Printskrin: naxi.rs

Stanje na putevima pratite OVDE.

SAOBRAĆAJ U SRBIJI

Zbog izgradnje autoputa E-763, na deonici Obrenovac - UB, u mestu Stublenica, izvodiće se građevinski radovi u punoj širini državnog puta Ub-Stublenica-Radljevo.

Saobraćaj će na toj deonici od 3. oktobra do 30. novembra biti preusmeren na lokalne puteve. U prvoj fazi koja počinje danas od 17 sati i trajaće do 23. novembra, biće obustavljen saobraćaj na deonici: Ub - Lipnjak - jezero Paljuvi - Paljuvi -Stublenica - Radljevo.

Druga faza radova počinje od 23. novembra i trajaće do 30. novembra. Tretena vozila preko osam tona ukupne mase preusmeriće se od Uba do Radljeva i obrnutno preko Stublina odnosno preko Lajkovca.

Do 5. oktobra, izvodiće se radovi na rekonstrukciji železničke pruge Beograd-Niš-Državna granica, na ukrštanju sa državnim putem Davidovac-Klenike-državna granica sa Makedonijom.Tokom izvođenja radova drumski saobraćaj će biti preusmeren na lokalni put kroz selo Žbevac.

SVETAC DANA

Foto: agioskosmasoaitolos.wordpress.com Foto: agioskosmasoaitolos.wordpress.com

Hrišćani danas obeležavaju dan sećanja na svetog apostola Kodrata, sveca zbog koga je Rimska imperija počela da uvažava hrišćane još 130. godine, odnosno 200 godina pre nego što je Milanskim ediktom zvanično priznato za religiju.

Čitav tekst pronađite OVDE.

DNEVNI HOROSKOP

U horoskopu za utorak, 4. oktobar, OVNA očekuje značajno poboljšanje na polju finansija vam dolazi. Možete da računate na veoma pozitivan ishod. U vama se bude nove strasti i osećanja prema voljenoj osobi. Dolaze vam veoma lepi i romantični zajednički trenuci. Puni ste energije.

BIK: Možete da očekujete veoma pozitivan razvoj događaja u poslovnom okruženju, sve vam ide na ruku. Ukoliko ste slobodni, današnji dan vam donosi početak nove veze koja će trajati na duže staze u budućnosti. Odlično se osećate i dobro ste raspoloženi! BLIZANCI: Možete da očekujete da ćete sa lakoćom završiti sve obaveze koje su čekale na vas i da ćete rasterećeni otići kući. Upoznaćete jednu veoma senzibilnu osobu u svom radnom okruženju. Očekuju vas lepi trenuci sa njom. Povežajte unos vitamina i minerala. RAK: Kolo sreće se okreće ovaj put u vašu korist! Možete da očekujete poboljšanje finansijske situacije! Nova ljubav u vama budi nadu i nove želje za budućnost! Dolazi vam veoma važan susret koji ćete dugo pamtiti. Preporučuje vam se fizička aktivnost.

Horoskop za sve druge znakove, pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA