VOZITE OPREZNO OVOG JUTRA: Magla na skoro svim putevima u Srbiji (FOTO)

Telegraf servis vam svakog jutra donosi najbitnije informacije za početak radnog dana

  • 0

Puš notifikacija Telegraf servisa, kao i svakog jutra, stiže oko 8 sati, kojim vas obaveštavamo o najbitnijim informacijama, kakvo nas vreme očekuje, trenutno stanje na ulicama Beograda, kolovozu u Srbiji, kako je protekla noć u prestonici, a bićete u prilici i da pročitate šta nam za ovaj dan poručuju zvezde.

VREME U SRBIJI

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, hladno, mestimično sa kišom, na jugu su mogući i lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak, istočni i severoistočni, na jugu južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 4 do 8 C, najviša dnevna od 10 do 15 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Više o vremenskoj prognozi pročitakjte OVDE

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

NOĆ U BEOGRADU

Hitna pomoć je sinoć intervenisala 123 puta u Beogradu, od kojih 21 na javnom mestu, uključujući u dve saobraćajnje nesreće u kojima je povređeno šest osoba.

Sinoć u 20 sati i 57 minuta u saobraćajnoj nesreći u Brđanskoj ulici u centru Ripnja, povređena su četiri mladića - dvojica od 19 jedan od 18 i jedan od 24 godine. Svi su prevezeni u Urgentni centar.

Prethodno, u 19 sati i 19 minuta, na put od Bubanj potoka ka gradu povređena je devojčica od 12 godina i ženska osoba od 53 godine i prevezene su u Urgentni centar, rekla je Tanjugu porparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Foto-ilustracija: Tanjug/Tanja Valič Foto-ilustracija: Tanjug/Tanja Valič

SAOBRAĆAJ U SRBIJI

Prema prognozi meteorologa na širem području Srbije danas se očekuje oblačno vreme sa povremenom kišom u većem delu Srbije, pa samim tim i vlažni i klizavi kolovozi te AMS S savetuje vozačima da prilagode vožnju.

U jutarnjim časovima magla smanjuje vidljivost na području južne i centralne Srbije, pa se vozačima savetuje da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu, kao i da poštuju postavljenu signalizaciju, obzirom na to da se na pojedinim deonicama još uvek izvode radovi.

Foto: naxi.rs Foto: naxi.rs

SAOBRAĆAJ U BEOGRADU

Ovog ponedeljka saobraćaj je pojačan na svim važnijim kolovozima u Beogradu.

Gužve su na Brankovom mostu, kao i na autoputu na Novom Beogradu su ovog jutra velike, tako da savetujemo da zaobilazite ovaj deo grada. Nešto manji intenzitet saobraćaja je na Autokomandi, a i na Gazeli se polako stvara gužva.

Foto: naxi.rs Foto: naxi.rs

Nema značajnijih zastoja, a kao i uvek savetujemo vam prelazak preko mosta na Adi, ako želite da ovog jutra stignete prvi na posao.

Foto: Naxi.rs Foto: Naxi.rs

Zbog velike magle i gužvi ovog prvog radnog dnaa savetujemo vam opreznu vožnju.

Foto-ilustracija: Pixabay Foto-ilustracija: Pixabay

DNEVNI HOROSKOP

OVAN: Poboljšaćete svoju materijalnu situaciju ako se budete okrenuli ulaganju u nove poslovne projekte BIK: Povedite računa o osetljivom grlu. BLIZANCI: Bavljenje dodatnim poslom vam za sada ne stvara preveliko opterećenje, a dupli izvor prihoda je svakako dobrodošao. RAK: Posvećeni ste tome da svoj posao organizujete na najbolji mogući način kako bi vam oduzimao što manje vremena LAV: Vaš partner nije ono što ste se nadali da će biti i vreme je da prihvatite realnost. DEVICA: Potrebno je da sa partnerom provedete više vremena i da mu posvetite više pažnje. VAGA: Mogući su manji problemi u komunikaciji sa bračnim partnerom. ŠKORPIJA: Biće vam potreban duži vremenski period da rešite sve nagomilane probleme koje imate na ovom polju. STRELAC: Vodite se svojim strastima i impulsima. JARAC: Razmislite kuda vas to vodi i zapitajte se da li to želite. Imate višak energije! VODOLIJA: Poradite na koncentraciji. RIBE: Možete da očekujete pomoć pri nalaženju novog posla. Srećne okolnosti će vam se ponovo ukazati.

Detaljan horoskop pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA