Ovako su se u čitulji od Saleta Mutavog oprostili navijači Partizana (FOTO)

Stanković je postao jedan od najmoćnijih vođa navijača Partizana iako je na Jug stigao tek pre pet godina i to sa Zvezdinog Severa

  • 13

Dnevne novine pune su danas čitulja posvećenih nedavno ubijenom vođi navijača Partizana, Aleksandru Stankoviću (29), koji je bio poznat kao Sale Mutavi.

Crna godina za Grobare: Sale Mutavi je treći "važan lik" tribine koji je ubijen! (VIDEO)

Umrlice koje su posvećene Stankoviću zauzele su čak 14 stranica u “Večernjim novostima” i dve i po u listu “Politika”.

Pored mnogobrojne rodbine i prijatelja koji su Stankoviću odali poslednji pozdrav, oglasili su se i drugovi sa tribina, među kojima prednjače dve navijačke grupe: Južni front i Vandal boys.

- Mi ćemo uvek biti uz tebe - piše u poslednjem pozdravu Južnog fronta.

Foto: Printskrin Večernje novosti Foto: Printskrin Večernje novosti

- Poslednji pozdrav bratu - poruka je Vandal bojsa.

Foto: Printskrin Večernje novosti Foto: Printskrin Večernje novosti

Od Stankovića su se u prethodna dva dana oprostili i košarkaši i fudbaleri Partizana koji su na utakmicama nosili majice sa njegovim likom.

Podsećamo da je Sale Mutavi poslednjih godina postao jedan od najmoćnijih navijača u Srbiji.

Iskoristio je hapšenja mnogih viđenijih „grobara“ zbog ubistva Brisa Tatona, ali i sukob „Alkatraza“ i „Zabranjenih“ na tribini, ali i van nje i preuzeo vođstvo među navijačima u Humskoj.

Njegova moć videla se i u tome što je bio u obezbeđenju čelnika dok je klubom rukovodio Zoran Popović, iako su oni tvrdili da ne znaju ko je Stanković.

Da je moć Saleta Mutavog rasla, svedoči i to što je navodno upravo on organizovao grupu koja je u decembru prošle godine upala u prostorije funkcionera kluba i od njih zatražila ostavke.

Nakon sastanka čelnika kluba, doneta je odluka o kolektivnoj ostavci UO FK Partizan, ali je Miloš Vazura ostao na mestu generalnog direktora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misirac

    17. oktobar 2016 | 17:02

    Čekaj bre, jedna stvar je nezamisliva ni u šali! Kao prvo, da neko uopšte predje da navija za Partizan, a navijač je Zvezde. Da uopšte dodješ na jug ili sever, a da si iz suprotnog tabora je ravno samoubistvu. Tako da ne kapiram da ovaj još kao vodja Delija dođje na Jug i još postane vodja tamo?!?! Eeeeejjj breee, prst na čelo, jel' to stvarno moguće?!?!?! Još mu se ovi sa Juga klanjaju sad?!?!?! Ne znam čija je veća bruka nas Cigana koji ga nisu razbili prvom priliko kad je preš'o na Jug, a peo se kod nas na šipku. Za Grobare tek nemam pravi izbor reči. Da dozvole da im dođje lik sa Severa i da im vodi tribinu i još da ga ljube u du.e?!?!?! Što se onda šibate medjusobno?!?! Jurite neke klince, bolesne ljude, obične ljude koji nose Zvezdinu majicu ili dres, a ovamo vam ovaj lupa ćuške na Jugu, a vi još naš brat ovo-ono... Ko koga ovde je.e bre?!?!?!

  • Kiki

    17. oktobar 2016 | 15:27

    Strasno! Stvarno smo dno dna!

  • sale71

    17. oktobar 2016 | 15:18

    Jadni svi kojima je ovaj gangster bio idol...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA