SLOVENIJA POSTAVLJA OGRADU NA GRANICI SA HRVATSKOM: "Ako migranti krenu, zatvaramo prelaze"

Slovenija će učiniti sve da migracije ne ugroze sigurnost slovenačkih državljana, dodao je državni sekretar u slovenačkom MUP-u Andrej Špenga

  • 5

Slovenija je danas uz najveći granični prelaz s Hrvatskom Bregana/Obrežje počela da postavlja metalnu panelnu ogradu, a takve radove je počela i na još jednom graničnom prelazu Gruškovje/Macelj, objavila je agencija STA koja se poziva na zvaničnike slovenačkog MUP-a.

IZ KAMIONA SE ČULI POVICI U POMOĆ: Otkriven 121 migrant, sprečena tragedija!

- Ako izbije novi migrantski talas, granični prelaz će se zatvoriti - kazao je državni sekretar u slovenačkom MUP-u Andrej Špenga, citira STA.

Slovenija će učiniti sve da migracije ne ugroze sigurnost slovenačkih državljana, dodao je Špenga.

Postavljanje panelne ograde uz dva velika granična prelaza s Hrvatskom u okviru je planiranog postavljanja privremenih tehničkih prepreka. Do sada je Slovenija postavila 183 kilometara tehničkih prepreka za usmjeravanje migranata uz svoju granicu s Hrvatskom, kazao je Špenga.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XO

    22. oktobar 2016 | 07:25

    Gazde u svojoj avliji. Srbija ide po svetu i kuka kako najmanje dobija para za migrante. Nema povećanja kapaciteta reče Vulin a zatim lepo pojasni kako dnevno u Mađarsku ode 30 migranata a uđe u Srbiju 140. Prodani smo zarad bolesnih ambicija .

  • Marijana Bakov

    22. oktobar 2016 | 15:19

    Slovenija je ozbiljna drzava ,misli o svom narodu.A kod nas se razmileli ko bubasvabe svuda, po gradu narod nema mira od njih.Za razliku od nas slovenci brinu,o svojim sinovima i kcerima,a mi smo dozvolili da nam ubadaju decu,da nam spopadaju devojke,samo da bi se uvukli u zapadnu zadnjicu.Bravo za Slovence!!!!!!

  • Nina

    22. oktobar 2016 | 14:00

    Bravo za sloveniju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA