TUKAO ME JE ČEKIĆEM PO GLAVI, DAVIO I ŠAMARAO: Ispovest žene invalida koju je muž zlostavljao godinama

Ona tvrdi da je muž godinama sakrivao modrice da niko ne posumnja šta se dešava. Pred drugima je bio ljubazan i pažljiv, kako niko ništa ne bi posumnjao

  • 18

Draganu D. (35) iz Bora koja je u invalidskim kolicima od svoje devete godine muž Nenad (35) brutalno je zlostavljao godinama, šamarao i udarao čekićem po glavi.

ŠAMARAO I VREĐAO ŽENU U INVALIDSKIM KOLICIMA: Uhapšen muškarac u Boru

Nenad je zbog nasilja u porodici priveden. Sa Draganom u Boru živi od 2014. godine. Dragana, koja je inače inženjer mašinstva, kaže da je njen suprug bio mnogo drugačiji kad su živeli i studirali u Beogradu:

- Dok smo studirali u Beogradu, Nenad je bio potpuno drugačiji. Imali smo više novca, Kada smo se preselili u Bor potpuno se promenio. Dešavalo se da počne da me guši. Priđe, uhvati me za vrat i podigne iz kolica. U jednom trenutku sam, dok me je držao iznad kolica osetila kako gubim svest. Pomislila sam na najgore - priča Dragana.

Ona tvrdi da je muž godinama sakrivao modrice da niko ne posumnja šta se dešava. Pred drugima je bio ljubazan i pažljiv:

- Nikome nisam mogla da se požalim, jer je pretio da će uzeti našu trogodišnju ćerku i da je više nikada neću videti - navodi ona.

Foto: Ilustracija: Profimedia Foto: Ilustracija: Profimedia

Dragana i njen suprug imaju firmu koja se bavi veb-dizajnom i izradom sajtova Nasilje je počelo otkad se porodila, a vremenom je bilo sve učestalije.

- Više puta je obećao da neće više da me tuče, kao i da se ne seća da je radio. Međutim, to se ponavaljalo  -dodaje Dragićevićeva.

Zlostavljanje je posmatrala i njihova ćerkica, koju je otac nagovarao da udara majku čakićem:

- Dešavalo se da me udari čekićem po glavi, puno puta sam krvarila. Onda čekić da našoj ćerkici, pa je savetuje da me i ona udari. Međutim kada je jednom rekla "Tata nemoj više da biješ mamu" kao da me je nešto trglo i rešila sam da više ne ćutim - priča zlostavljana žena.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Sumnju da Draganu maltretira muž prijavili su njeni roditelji Centru za socijalni rad. Dragana je tek u drugom kontaktu sa socijalnim radnicima priznala da je žrtva muža. 

Nenadu je određen jednomesečni pritvor zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragica

    2. novembar 2016 | 09:27

    Muškarčina, tukao ženu u invalidskim kolicima.Đubre svirepo. Nažalost ima ih mnogo koji se javno predstavljaju fini a žene kući zlostavljaju fizički ili psihočki. Žene progovorite!

  • N.C.B.

    2. novembar 2016 | 09:21

    Sad neko treba da mu vrati istom merom!

  • Mislim

    2. novembar 2016 | 21:27

    Definitivno taj covjek ima mozdani poremecaj , mjesec dana pritvora samo za toliko zlostavljanje pred djetetom. Taj covjek je opasan i za okolinu treba ga vezati lancima cak i vodu kad pije .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA