≫ 

DRAMA NA AERODROMU U SKOPLJU: Zbog dojave o bombi u avionu evakuisan makedonski predsednik

Đorđe Ivanov je trebalo da s državnom delegacijom odleti u posetu Madagaskaru

  • 3

Poletanje aviona Turkiš erlajnza večeras u 20.40 iz Skoplja za Istanbul zaustavljeno je zbog sumnje da se u njemu nalazi bomba.

KAO U FILMU STRAVE I UŽASA: Vazduh u Skoplju je do te mere zagađen da napolje ide SAMO KO MORA

Putnik na tom komercijanom leta bio je i predsednik Makedonije Đorđe Ivanov, koji je s državnom delegacijom trebalo preko Istanbula da odleti u posetu Madagaskaru.

Pozivajući se na policijske izbore, mediji navode da se radilo o lažnoj uzbuni pošto je u avionu pronađen mobilni uređaj bez vlasnika. Zbog te uzbune su neki letovi otkazani ili preusmereni.

Putnicu su izvedeni iz aviona koji se spremao za let, a detaljno su ga pregledale ekipe Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave za bezbednost. Nakon pregleda aviona oko 22.00 putnicima na redovnom letu Turkiš erlansa iz Skoplja za Istanbul dozvoljeno je da ponovo uđu u avion.

Predsednik Maskedonije je, kako je prenela TV Nova, odlučio da ne putuje tim letom i da ne učestvuje na samitu Frankofonije na Madagaskaru. Avion je sa Aerodroma "Aleksandar Veliki" poleteo oko 23.00.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    24. novembar 2016 | 01:28

    Pazi predsednik republike Republike koja je prosle godine imala povecanje B D P a 3.7% vozi se komercijalnim letom A nase zlo se hvali povecanjem od 0.7% i ide lir dzetom Znam da cu od onih sto mrze istinu dobiti minuse Ali. ? !!!!!!

  • Makedonce

    24. novembar 2016 | 01:59

    Slika mu je ludilo takov e i realno straslivec a sto majku trazi u komercijalni let da poginu nevini ljudi oce da se skriva u masu ma goni se bre imas drzavni avion pa leti kud oces briga nas !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA