Otkrivena opasna fabrika u Srbiji: U flaše omiljenih vina i viskija sipali sopstveni alkohol (FOTO)

Još se ne zna u koje su sve prodavnice distribuirana ova pića, policija poziva na oprez

  • 1

Pripadnici policijske stanice Leposavić na Kosovu otkrili su u selu Banovići laboratoriju za koju se sumnja da je neovlašćeno proizvodila i distribuirala falsifikovana alkoholna pića.

Oglasio se Turčin koji je oteo decu Slavici Burmazović: "PRE ĆU IH ZAPALITI NEGO ŠTO ĆU IH VRATITI MAJCI"

- Policija je pronašla jednu laboratoriju u selu Banovići i dve u Lešku. Dokazni materijal koji smo našli služiće za preduzimanje daljih zakonskih mera - rekao je šef operativne Kosovske policije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na licu mesta su pronađene nelegalne mašine za proizvodnju i punjenje alkoholnih pića, ambalaže za punjenje raznovrsnih alkoholnih pića, velika količina nalepnica za flaše, zatvarača kao i ambalaže za pakovanje pića za dalju distribuciju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tokom sprovedene akcije policija je privela jedno lice osumnjičeno za krivično delo proizvodnja i stavljanje u promet štetnih prehrambenih proizvoda. Za jednim licem se još traga.

Nije poznato o kojoj količini pića se radi i gde je distribuirano, ali je poznato da su u pitanju velike količine, kao i da se u prodajnim objektima mogu pronaći sledeća pića: viski Jack Daniels, Ballantines, Pelinkovac, Takovska Viljamovka, Dunja, vina Medveđa krv, Ždrepčeva krv, Tikvešova Smederevka i Odmenjska voda.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YU1

    1. decembar 2016 | 18:55

    Zapaliti takve ubice zajedno sa prostorijom u kojoj su mućkali ta pića!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA