≫ 

CRNA TAČKA ZA VOZAČE: Najmanje 20 ljudi godišnje strada na ovom mestu u Srbiji

 ≫ 

Najčešći uzroci nezgoda i nesreća na putu između Niša i Pirota, su neprilagođena brzina, nedržanje potrebnog odstojanja od vozila ispred, te nedržanje desne strane u smeru kretanja, kažu u policiji

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Neko ko voli svoju zemlju, ali se od ljubavi ne živi
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • george

    04. decembar 2016 | 07:19

    Turski motel...djevrek od kartona, ovce na kolac, janičar sa isukanim sabljom dimiskijom pokazuje pravac.... pa mezeluci, sogan dolma, urmašica, baklava..... i šta sve ne nabroja legendarni Nikola Simić u Tesnoj koži....Mi bi svi da ih oderemo a da im za to ne pružimo ništa, od vulkanizera do ugostitelja....Na šta liči ono logorovanje kod motela Nais, spavaju na otvorenom, spremaju hranu a za sobom ostave gomile smeća... smeju li to da rade u zemljama iz kojih dolaze..., ne naravno ali. su ovde navikli da se bahate i na putu i kraj njega! Šlepere retko da kontroliše saob. polcija osim kad se dogodi da usnuli turčin počisti porodicu-dve u nekoj od klisura.... Nisu nama krivi drugi, sami smo krivi, zakoni postoje ali je sladje uzeti 50 evrova umesto primeniti zakon!

  • Neko ko voli svoju zemlju, ali se od ljubavi ne živi

    04. decembar 2016 | 01:39

    Izuzevši ovaj traktor što ste naveli u tekstu i možda nekolicinu naših državljana, problem na tom putu prave stranci. Milion puta mi se desilo da se njih trojica ili četvorica "zalepe" za mene od početka Sićevačke klisure i voze sve dok se ne isključim za Pirot, jer naravno ne znaju put. Pretiču kad i ja, jedan za drugim. Ugrožavaju maksimalno ostale učesnike u saobraćaju pa i mene, jer sve vreme gledam u njih u retrovizoru. Ko živi u ovom delu Srbije, zna kakvo je Sićevo bilo pre rekonstrukcije, verovatno najgori put u Srbiji tada. Sad je to pesma za vožnju, samo treba shvatiti da niste jedini na putu.

  • Grin

    03. decembar 2016 | 20:27

    nedovoljna sirina kolovoza kroz sicevacku klisuru tih 20km, a ostalo sve je u redi I kvalitet I signalizacija sve po propisu,jos vozaci da prilagode brzinu puta I ne preticu ne punoj liniji,ne pi bilo nesreca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA