≫ 

CRNA TAČKA ZA VOZAČE: Najmanje 20 ljudi godišnje strada na ovom mestu u Srbiji

 ≫ 

Najčešći uzroci nezgoda i nesreća na putu između Niša i Pirota, su neprilagođena brzina, nedržanje potrebnog odstojanja od vozila ispred, te nedržanje desne strane u smeru kretanja, kažu u policiji

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Grin
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • george

    04. decembar 2016 | 07:19

    Turski motel...djevrek od kartona, ovce na kolac, janičar sa isukanim sabljom dimiskijom pokazuje pravac.... pa mezeluci, sogan dolma, urmašica, baklava..... i šta sve ne nabroja legendarni Nikola Simić u Tesnoj koži....Mi bi svi da ih oderemo a da im za to ne pružimo ništa, od vulkanizera do ugostitelja....Na šta liči ono logorovanje kod motela Nais, spavaju na otvorenom, spremaju hranu a za sobom ostave gomile smeća... smeju li to da rade u zemljama iz kojih dolaze..., ne naravno ali. su ovde navikli da se bahate i na putu i kraj njega! Šlepere retko da kontroliše saob. polcija osim kad se dogodi da usnuli turčin počisti porodicu-dve u nekoj od klisura.... Nisu nama krivi drugi, sami smo krivi, zakoni postoje ali je sladje uzeti 50 evrova umesto primeniti zakon!

  • Neko ko voli svoju zemlju, ali se od ljubavi ne živi

    04. decembar 2016 | 01:39

    Izuzevši ovaj traktor što ste naveli u tekstu i možda nekolicinu naših državljana, problem na tom putu prave stranci. Milion puta mi se desilo da se njih trojica ili četvorica "zalepe" za mene od početka Sićevačke klisure i voze sve dok se ne isključim za Pirot, jer naravno ne znaju put. Pretiču kad i ja, jedan za drugim. Ugrožavaju maksimalno ostale učesnike u saobraćaju pa i mene, jer sve vreme gledam u njih u retrovizoru. Ko živi u ovom delu Srbije, zna kakvo je Sićevo bilo pre rekonstrukcije, verovatno najgori put u Srbiji tada. Sad je to pesma za vožnju, samo treba shvatiti da niste jedini na putu.

  • Grin

    03. decembar 2016 | 20:27

    nedovoljna sirina kolovoza kroz sicevacku klisuru tih 20km, a ostalo sve je u redi I kvalitet I signalizacija sve po propisu,jos vozaci da prilagode brzinu puta I ne preticu ne punoj liniji,ne pi bilo nesreca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA