Optužnica protiv Veselinovića zbog prisvajanja 32 kamiona

Tužilaštvo za organizovani kriminal tereti Zvonka Veselinovića da je sa dvojicom saradnika prisvojio kamione "Hipo Alpe Adrija lizinga", koji vrede više od 200 miliona dinara

  • 0

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu protiv Zvonka Veselinovića, Dragana Ćurčića i Milana Radojičića zbog sumnje da su nezakonito prisvojili 32 kamiona lizing kompanije "Hipo Alpe Adrija lizing"!

U tužilaštvu kažu da je Ćurčićeva firma prestala da plaća rate za lizing zbog čega je Hipo raskinuo ugovor sa njima, prenosi RTS.

Međutim, umesto da kamione, koji vrede više od 200 miliona dinara, vrate toj kompaniji, njih trojica su ih prebacila na Kosovo i Metohiju. Tamo su nastavili da ih koriste, a zarađeni novac su zadržali za sebe.

Veselinović je sredinom decembra uhapšen na Kopaoniku zbog nedozvoljenog posedovanja oružja. Kfor ga je označio kao jednog od organizatora prošlogodišnjih nereda na Kosovu i Metohiji.

(Telegraf.rs - RTS)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA