Informacija koja je potresla Srbiju: OVO JE PRAVA ISTINA O KAŽNJAVANJU ZA NEDOLAZAK NA ZAKAZAN PREGLED

Liste pacijenata ubuduće će biti redovno ažurirane, pa neće moći da se dogodi da pacijenti budu neodgovorni

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • marija

    07. decembar 2016 | 16:42

    kako resiti problem izdavanja i overe zd.knjizica izdavanje markica za knjižice za zaposlene u RSZO Novi Beograd gde se čeka po 10 sati i ako si dobre sreće možeš obaviti posao a ako nisi sledi čekanje i sutra.Tamo i dalje rade samo do 15.30h.Sramota je od ministarstva zdravlja da se ovako izvinjavaju na onjima zbog kojih postoje.Hoce li neko učiniti nešto korisno za narod koko ih je glasao

  • jelemi

    07. decembar 2016 | 14:53

    Sramotno, od 1970 god. Zivela sam van moje voljene matice , na zapadu, dok mi je srce plakalo za domovinom. Sa cerkom sam se ovde , u jednoj varosici porodila 1990 god iz patriotizma i kako bi se moje dete isto kao i ja rodilo u zemlji kojoj vekovima pripadamo i sto bi svako trebao na svetu da zna odakle su ti koreni. Sta hocu reci, pitate se ? Uslovi su i te 90 - te bili katastrofalni, vracam se , tako reci za stalno kada mi se i majka i sestra razboljevaju u isto vreme, gde prezivljavam zajedno sa njima neopisive torture , sikaniranja, nebrige , cekanja bez termina ako nemas vezu , pa Pitam VAS " gospodo" koga onda kaznjavate? Kada vam pacijenti umiru cekajuci mesecima na preglede a da ne pominjem za zivot neophodne tretmane; kompjuterske tomografije, zracenja, hemoterapije itd. Ima hvala Bogu izuzetaka ali se oni brzo sklanjaju od strane svojih kolega

  • Jer moguce???

    07. decembar 2016 | 09:28

    Sve se lomi na plecima naroda!Sta kad imam zakazani pregled odem kod i kazu mi ne radi dr.Dobijem drugi termin koji opet naravno cekam,ja se pojavim a sestrica kaze dr je na godisnjem i tako cekam pola godine.Ili primer dr treba da pocne da radi u 9h a pocinje u 12h i tako veliki broj doktora ne pocinje da radi na vreme.pa im se ćefne izadju iz ordinacije pa ih nema pa kad se vrate onda dolaze prijatelji,rodbina...a mi koji cekamo od ujutru smo zadnji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA