≫ 

PUCAJTE NA ČAMCE SA MIGRANTIMA: Danski poslanik šokirao svet svojom izjavom

- Jedini efikasan način je da okrenete čamce i kažete: Ne možete da plovite unutar ove nacionalne granice, a ukoliko to uradite, biće pucano u vas ili ćete biti poslati nazad - rekao je Bert

  • 13

Bezbednosne snage trebalo bi da pucaju na čamce sa migrantima, koji pokušavaju nelegalno da uđu u Evropsku uniju, izjavio je danas danski poslanik i pripadnik Danske narodne partije Kenet Bert.

MERKELOVOJ DOSTA MIGRANATA: Posle burki, stop i za državljanstva!

- Jedini efikasan način je da okrenete čamce i kažete: Ne možete da plovite unutar ove nacionalne granice, a ukoliko to uradite, biće pucano u vas ili ćete biti poslati nazad - rekao je Bert na televiziji DK4.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

Rojters prenosi da je on kasnije ublažio izjavu na svom nalogu na Fejsbuku, gde je naveo da nije mislio da bi trebalo pucati u ljude već da bi brodovi NATO-a mogli da pucaju u vazduh u znak upozorenja.

Portparol Danske narodne partije Soren Sondergard rekao je za britansku agenciju da izjave, kao što su da treba pucati u izbeglice, nisu zvanična politika te stranke.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VESNA

    8. decembar 2016 | 13:23

    BRAVO, ako ne cuvate svoje granice danas ti,, jadni " migranti ce sutra pucati na VAS!!!!

  • Peca

    8. decembar 2016 | 13:16

    Podrska...Inace cemo za 10 godina mi da radimo za Sirijce,Avganistance i Iracane...A Evropa ce biti sve samo ne vecinsko hriscansko podrucje...

  • Incognito

    8. decembar 2016 | 13:17

    Šta je sporno? Ukoliko ILEGALNO ulaze u zemlju,naravno da treba da se štiti granica. Ne ulaze oni u Evropu iz ratom zahvaćenih zemalja već iz sigurnih. Znači,iz prve sigurne zemlje mogu da traže azil i čekaju,a ne da zapucaju do Nemačke ili Danske. Naše izbeglice su iz Beograda aplicirali za iseljenje u Kanadu,SAD,Australiju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA