POZADINA STRAVIČNOG UBISTVA KOD KRUŠEVCA: Ocu prekipelo sinovljevo zlostavljanje, nož potegao da se odbrani od čekića!

Tukao je roditelje, umeo je da ih ponižava, pričalo se da ih je jednom terao da se svuku goli

  • 5

Više javno tužilaštvo u Kruševcu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv Ive Rašića(67) iz Velike Kruševice kod Kruševca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Prema preliminarnim rezultatima obdukcije utvrđeno je da je osumnjičeni presudio sinu Milanu(34) - nožem. Osumnjičeni je saslušan i određen mu je pritvor.

Detalji HORORA u Kruševcu u kojem je otac ubio sina: Bio je narkoman koji je brutalno mučio svoje roditelje

Istorijat problematičnog ponašanja žrtve bio je vrlo dug, a čak devet različitih krivičnih dela u njegovom dosijeu svedoči tome u prilog.

- Tukao je roditelje, umeo je da ih ponižava, pričalo se da ih je jednom terao da se svuku goli – kaže izvor.

- Kaznene mere,pa i obavezna mera lečenja od alkohola kao da nisu urodile plodom. Otuda i ne čudi da je burna porodična rasprava buknula praktično bez razloga nakon njegovog povratka iz kafane - dodao je on.

U noći između utorka i srede, oko 1,30, Milan Rašić je ušao u porodičnu kuću, u kojoj su spavali njegovi roditelji Mila i Iva, i krenuo da loži šporet.

HOROR U KRUŠEVCU: Otac ubio sina nožem

Lupnjava je probudila majku, koja je zamerila sinu što je bučan. Potom se i otac Iva probudio i umešao u svađu. Nož je potegao u trenutku kada je na njega pokojni sin nasrnuo čekićem i udario ga u glavu.

- Da sam znala kako će sve da se završi ne bih reč jednu rekla, nego bih ga pustila da radi šta želi – kaže Mila Rašić, pokazujući sukrvicu između noktiju na prstima ruke, posledice pokušaja da se odbrani od sina.

Pravosudni organi su više puta postupali u slučaju Milana Rašića, a nasilje u porodici je bilo jedno od takvih situacija, gde su da svedoče bili pozvani i njegovi roditelji.

Inače, upućeni u porodičnu priču veruju da su poroci glavni uzrok problemima u ovom skromnom domu. Milan nije nigde radio, nije bio oženjen, a jedno vreme je bio u vanbračnoj zajednici. Bio je strastveni fudbalski navijač i voleo da je da se provodi.

(Telegraf.rs/Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kralj

    9. decembar 2016 | 14:07

    Takvi ne trebaju da zive.Covek ne bi trebao da provede ni jedan jedini dan u zatvoru!!!!!I dobro je uradio!!!!!nikome ne zelim zlo,ali ovaj je to zasluzio!!!!!Strasna tuga ,sta je radio svojim roditeljima,da se najezis.....

  • Maja

    9. decembar 2016 | 14:38

    Opet su sve sluzbe zatajile.

  • Milorad

    9. decembar 2016 | 14:32

    Za koga je navijao, zivota vam?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA