HRABRI KINESKI BRAČNI PAR: Naoružani razbojnik upao je u prodavnicu u Veterniku, ali ovakav "doček" nije mogao ni da sanja!

Dok je njen suprug sedeo za pultom, odmah na ulazu, Fej je krenula napolje, ali se na vratima susrela sa nepoznatim muškarcem

  • 1

Kineski bračni par Fej i Šećen Sun, vlasnici kineske prodavnice u Veterniku, suprostavili su se pljačkašu s nožem, kome nije preostalo ništa drugo nego da pobegne iz radnje.

"ODSEĆI ĆE MI GLAVU I DONETI JE NA SUD": Sudija iz Topole u strahu za svoj život!

Prema pisanju "Novosti", incident se dogodio u ponedeljak, 12. decembra oko 19 časova, kada je u radnju upao razbojnik. Kako kaže Fej, nije joj bilo nimalo prijatno kada je počeo da viče: "Daj pare, daj pare...", držeći u ruci nož dužine 20 centimetara.

- I sad mi jako lupa srce, kad pomislim na to. Bila sam kod vrata, krenula sam napolje, jer mi je bilo sumnjivo što nepoznati muškarac tuda nekoliko puta prolazi. Mislila sam da hoće da ukrade bicikl - priča Fej.

Beogradski reper i učesnik rijalitija "Farma" divljao u kafani: Muzičarima na salašu razlupao tambure

Dok je njen suprug sedeo za pultom, odmah na ulazu, Fej je krenula napolje, ali se na vratima susrela sa nepoznatim muškarcem, kako ga je opisala srednje visine, obučen u plavu jaknu.

- Grubo me je odgurnuo. Onda je nož uperio prema našim glavama, tražeći pare, Šećen ga je uhvatio za ruku, pokušavajući da mu otme nož. Mužu sam govorila da ga ne pušta, a ja sam ščepala napadača, jer Šećen nije mogao sam - dodaje ona.

Foto-montaža: Profimedia/imageBROKER, pixabay.com Foto-montaža: Profimedia/imageBROKER, pixabay.com

PROŠLO JE ŠEST MESECI OD ZLOČINA KOJI JE PARALISAO SRBIJU: Vladica vraćen sa posmatranja u zatvor

Rvanje je trajalo nekoliko minuta, a napadač je uspeo da se otrgne i pobegne. Dok je pokušavao da mu otme nož, Šećen je zadobio posekotinu na desnoj šaci.

Kako je za 021 potvrđeno u Novosadskoj policiji, obavljen je uviđaj i u toku je potraga za napadačem.

(Telegraf.rs / 021.rs / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    20. decembar 2016 | 15:27

    Право на самоодбрану је неприкосновено и у Србији треба либерализовати оружје за личну безбедност и ослободити га пореза иначе су стари и немоћни дефинисане жртве насилника свих профила.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA