Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Ako ste propustili nešto od vesti u poslednja 24 sata, ovde ih možete pročitati na jednom mestu

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije i celog sveta, kao i brojne zanimljivosti stizale su iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem sajtu izdvojile su se sledeće:

Dok se "svet i dalje okreće" u sirijskom gradu Alepu i dalje besni rat, iako je danas trebalo da bude uspostavljeno primirje kako bi se civili povukli iz grada nakon što je sirijska vojska preuzela kontrolu nad poslednjih, istočnim delom Alepa koji su držali pobunjenici. Autobusi koji su bili spremni da danas evakuišu desetine hiljada civila i pobunjenika iz Alepa, prazni su napustili područje odakle je trebalo da prevoze ljude. Ceo dan smo iz minuta u minut pratili šta se u Alepu dešava, što možete videti u vesti ispod.

Preneli smo neodoljivu priču o ocu iz Zagreba koji preko fejsbuka pokušava da pronađe omiljenu igračku svoje trogodišnje ćerkice. Njegov apel digao je region na noge, a celu priču možere pročitati OVDE.

Takođe, danas je na sajtu Telegrafa objavljena priča iz bajke. Naime, pisali smo o Leskovčaninu koji je našao kupca za auto koji je nasledio od dede, ali kada su pre kupoprodaje zajedno pregledali, ispod srednjeg sedišta pronašli su pravo malo bogatstvo.

Istraživali smo šta se sve krije iza ubistva legendarnog kriminalca devedesetih Aleksandra Kneževića Kneleta. Priču o poslednjim sekundama pre nego što je ubijen nekrunisani kralj beogradskog podzemlja možete pročitati u tekstu ispod.

Istinita priča o nemačkom plemiću, kom je 2000. godine ustanovljeno da mora na transplantaciju srca. Ovaj čovek je potom otet u Rimu, odvezen u selo Ribe u Albaniji gde mu je presađen organ prethodno uzet od Srbina. U ispovesti Telegrafu, ovaj nemački plemić otkriva zastrašujuće detalje svoje otmice, ali i perioda koji je nastao nakon toga.

Srbiju je potresla i jedna užasavajuća vest iz Novog Sada. Naime, policija u Novom Sadu privela je trojicu maloletnika zbog sumnje da su namerno zapalili dvojicu beskućnika, od kojih je jedan preminuo. Dečaci su maloletni i ne podležu krivičnom zakonu, a kasnije su priznali da su se "samo igrali".

Nakon što je 20. septembra objavljeno da se razvode Anđelina Džoli i Bred Pit, slavna glumica se retko pojavljivala u javnosti, a njene nove fotografije uslikane ovih dana u Los Anđelesu, izazvale su veliku pažnju, budući da se priča da Džolijeva trenutno ima samo 34 kilograma.

Trener crveno-belih Grof Božović, istakao je danas na konferenciji za štampu da je četvrtak "Dan D", posle čega će se znati da li ostaje ili odlazi sa Marakane. Inače, Zvezda je danas pobedila Radnik u Surdulici i penalom i autogolom završila polusezonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA