≫ 

Najlepši rekord za koji smo saznali danas: 7.000 porođaja u "Narodnom frontu"

Ovo nije jedini rekord ove ustanove u ovoj godini - 14. oktobra u njoj je obavljeno čak 43 porođaja i rođeno 46 beba, što se nikada nije desilo

  • 2

Ginekološko-akušerska ustanova "Narodni front"  oborila je prošlogodišnji rekord. Tačno juče lekari ove ustanove obavili 7.000. porođaj a već danas, kako kako Telegraf.rs saznaje, taj broj popeo se na 7.035.

SRPKINJE MASOVNO BIRAJU CARSKI REZ: Svaka treća se ne porodi prirodnim putem!

Ovim rekordom zaposleni su se pohvalili na svojoj stranici na društvenoj mreži Fejsbuk.

Ovo nije jedini rekord ove ustanove u ovoj godini - 14. oktobra u njoj je obavljeno čak 43 porođaja i rođeno 46 beba, što se nikada nije desilo.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

Počinju radovi na rekonstrukciji Odeljenja za vantelesnu oplodnju GAK "Narodni front" jer "Nije svejedno kad bebe dolaze"

Inače, od početka ove godine u GAK" Narodni front", u kojoj se mesečno obavi 500 do 600 porođaja, rođeno je i oko 7.000 beba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cinjenica

    21. decembar 2016 | 14:38

    To je tako jedino u Beogradu jer jedino tamo se guraju pare iz budzeta da bi se cuvao socijalni mir. U ostalim gradovima iz unutrasnjosti se postizu rekordi u negativnom smislu. Na kraju ce ostati Beogradski pasaluk i Srba nece vise ni biti u provinciji. Tako smo i na Kosovu bioloski nestali i Siptari su ga preuzeli.

  • Vrščanin

    21. decembar 2016 | 15:04

    Svaka treća žena se iz Vršca se porodi u Beogradu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA