≫ 

Otac ih opasao eksplozivom, a one su mirno krenule u sopstvenu krvavu smrt! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Obe devojčice ponavljaju parolu "Alahu akbar" nakon čega kreću u smrt

  • 21

Džihadista pokreta Fateh el Šam (nekadašnja Al-Nusra, ogranak Al-Kaide u Siriji) poslao je svoje ćerke od 9 i 7 godina u samoubilačku misiju.

Ko je Boban S. koga sada zovu Abdurahman: Sve o Srbinu koji je povezan sa krvoprolićem u Berlinu (VIDEO)

Mlađa devojčica je pre četiri dana poginula u napadu u okolini Damaska, dok su stariju policijske snage sprečile da detonira eksploziv.

Sedmogodišnja devojčica pre nekoliko dana mirno je ušetala u policijsku stanicu u Damasku i pitala da li može da koristi njihov toalet. Nekoliko sekundi kasnije eksplodirala je bomba kojom je bila opasana ispod odeće, a koju je neko daljinski aktivirao.

Foto: Twitter Foto: Twitter

Otkriveno je da su joj eksploziv oko tela opasali roditelji, jer je juče osvanuo video-snimak na kome se vidi kako se pozdravljaju sa ćerkom koju zatim šalju u kravavi pir, tvrde britanski mediji.

Britanski "Dejli mejl" navodi da se na snimku vidi kako otac ljubi i grli svoje ćerkice, od kojih je jedna raznela policijsku stanicu u sirijskoj prestonici. Otac, evidentno religijski fanatik, "podučava" dva deteta od 7 i 9 godina kako da izvedu samoubilački napad, a zatim im prilazi žena obučena u burku i grli ih, kao da se oprašta.

Na snimku se u pozadini vidi crna zastava sa belim arapskim slovima, koji ekstremista drži u rukama.

Obe devojčice ponavljaju parolu "Alahu akbar" (Bog je veliki), nakon čega je jedna od njih krenula u samoubilački pohod, navodi "britanski list.

U eksploziji policijske stanice povređeno je desetak policajaca, a jedina koja je poginula jeste devojčica-samoubica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Susi

    21. decembar 2016 | 16:54

    Koja budala!!!

  • Losmi

    21. decembar 2016 | 17:15

    Vidim na snimku pucaju od srece sto ce da POBIJU NEVERNIKE....KAD JE TATA TOLIKI RATNIK STO NIJE ON KRENUO NEGO SALJE DECU,SMRAD!

  • x

    21. decembar 2016 | 17:18

    Idiot kretenski,bolesnik!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA