Pronašli smo raskrsnicu u Beogradu na kojoj padaju i najbolji vozači: Ovuda ste bar jednom prošli (FOTO)

Jedna ovakva raskrnica, koja zbunjuje vozače postoji na Autokomandi kod Južnog bulevara u Beogradu, gde se Južni bulevar ukršta sa Nebojšinom ulicom

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Janko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • taksista zadnjih 39 god.

    27. decembar 2016 | 21:07

    Crveni,zuti,plavi.tacka.

  • Endokin

    23. decembar 2016 | 23:14

    Koja glupost, znakovima odredjivati prioritet prolaska vozila na putu iste vaznosti kako bi se rasteretio i ubrzao saobracaj sa jedne prilazne strane i time zbunjivati ucesnike u saobracaju. Zasto se ovde vozaci zbunjuju: Vozac zutog automobila treba da gleda oblik tj. suprotnu stranu znaka stop i ukapira da ima prvenstvo u odnosu na vozilo koje mu dolazi iz suprotne strane iste ulice (u ovom slucaju plavo vozilo), a inace bi morao da ga pusti jer zadrzava pravac kretanja, a krece se putem iste vaznosti (kazem putem iste vaznosti jer jos uvek ne postoji znak koji odredjuje da je pola jedne ulice ima vecu vaznost nego njena druga polovina, a ovde su to pokusali da urade sa znakovima koji vec postoje i nista uradili nisu). Recimo, kada je magla, vozac zutog automobila ce jedva ili u opste nece videti taj znak sa suprotne strane. Tako da citava zamisao davanja prednosti tom prilazu na raskrsnici (tu gde je zuti auto) pada u vodu, jer ce se vozila u vecini slucajeva ZAUSTAVLJATI (saobracaj ce dakle opet biti usporen), ako naidju na vozilo iz suprotnog pravca koje zadrzava pravac kretanja, misleci (logicki zakljuciti) da ono ide putem iste vaznosti. Dakle ovde se razlicitim znacima odredjuje vaznost dva dela jednog te istog puta kako bi se ubrzala frekvencija saobracaja sa jedne strane, a u stvari to nije dobro resenje jer vozila sa te strane raskrsnice ne znaju da imaju prednost (traba da gledaju oblik znaka sa suprotne strane ulice sto nikome nece odmah pasti na pamet, a mozda cak i nece moci da vide) i zaustavljaju se (zastajkuju bolje reci) dok ne ukapiraju da ce onaj iz suprotnog smera da ih pusti jer je njemu znak stop (tj. da skapiraju da je na suprotnoj strani znak stop)... Mozda bi ovo moglo bolje da se resi semaforima, ali ne znam ja, nisam saobracajni tehnicar... neka resi onaj ko je strucan, ALI neka RESI. Cudno je da se na ovaj nacin odredjuje vaznost delova (prakticno - smera kretanja) puta jedne te iste ulice (ne mislim iste po nazivu, vec iste po pravcu). Kljucne reci komentara: vaznost puta, prvenstvo, zadrzava pravac kretanja i druge...

  • Janko

    23. decembar 2016 | 20:44

    Nimalo nije smesno kada tvrdim da na ovoj raskrsnici samo grobari imaju prvenstvo, i korist. Valjda je zivot coveka vredniji od semafora? - A to ko u magli treba da izadje iz auta pa da pregleda sve znakove je glupost. Dati prednost sporednoj ulici, a pritom da citas znak sledja, van svake pameti je. To samo kod nas moze i nigde vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA