≫ 

Zašto svi morate da poludite pred praznike? Pustite me da uživam u svojoj samoći!

Mrzim Novu godinu od kad znam za sebe. Nikada mi nije bila jasna farsa oko Deda Mraza, Božić Bate i ostalih izmišljenih likova. Surovi sam realista, i verujem isključivo u opipljive i dokazane stvari

  • 27

Zoven se Petar S. i imam 39 godina. Rođeni sam Beograđanin i prezirem praznike, a naročito Novu godinu i Božić. Zamislite samo koliko se nerviram ovih dana, kada svi "polude" i ponašaju se detinjasto i neozbiljno!

DEDA MRAZEVI AKCIONI HEROJI: Svuda ih ima, na motorima, 25. spratu, pod vodom…

Moji roditelji su shvatili to još kada sam imao pet godina - mama je pokušala nešto da izvede sa forom "hajde, piši pismo Deda Mrazu", i kada sam tako mali rekao da neću, nije više insistirala. Tada nisam znao zašto je to besmisleno, ali veoma brzo sam shvatio. I mnogo mi je lepo!

RONIOCI PRVI ČESTITALI NOVU GODINU SA LEDENOG DNA: Poslali su jaku poruku pored okićene jelke u Ohridskom jezeru (FOTO) (VIDEO)

Gledam vas kako se gurate, gužvate, laktate po prodavnicama, tržnim centrima i hipermarketima uoči praznika i smejem vam se u lice! Ljudi, to je dva dana odmora, i nakon toga se život najnormalnije nastavlja! Nema ničeg pompeznog u tome. Ništa se ne završava i ništa neće biti drugačije.

Budite iskreni, zapitajte se, da li se ZAISTA osećate drugačije pre ponoći, 31. decembra i u prvim sekundama 1. januara nove godine? Ne! Osećaj je isti, jedino što su mnogi od vas pijani i zabavljaju se "radi zabave" ili "jer to svi rade i tako treba".

Radno vreme prodavnica i benzinskih pumpi za praznike: Dobro zapamtite da ne "poljubite vrata" (SPISAK)

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Nikada u životu nisam slavio Novu godinu. Ostanem kod kuće, i ponašam se kao i svakog dana - večeram, pogledam neki film ili seriju i odem na spavanje oko ponoći. Ujutru se probudim srećan, jer ne radim, i to je to.

Pazite kako čestitate Novu godinu ljudima oko sebe: Možete da zapatite neku od ovih bolesti

Izlazim kad mi se izlazi, bio radni dan ili vikend, ponašam se kako mi se ponaša, i ne vidim da mi nešto fali, ili da nešto značajno propuštam. Takođe, roštilj jedem kad god mi se jede, i ne čekam Prvi maj da bih to zadovoljstvo sebi priuštio.

Poklone povodom praznika i rođendana ne primam, niti ih poklanjam - kada imam potrebu da obradujem drage osobe, to činim nevezano za dan ili praznik.

Bliži se novogodišnja kupovina: Ovo su idealni pokloni za vaše najbliže

Zato, prestanite da me gledate kao izroda i paćenika, jer ste vi ti koji su smešni!

Uživajte u praznicima, jedite do tačke pucanja svoje glupe ruske salate, ali molim vas, što dalje od mene!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko s mozgom i dušom

    31. decembar 2016 | 12:13

    39 godina, a i dalje legneš sam i pogledaš film... Imaš li ti druga, brata, porodicu, prijatelja? Poenta nije slavljenje Nove godine ili bilo kog drugog praznika, ti si, prijatelju vuk samotnjak... Ako je tebi tako lepo, uživaj!

  • Mrgud

    31. decembar 2016 | 10:31

    U potpunosti delim tvoje mišljenje isti slučaj i kod mene.

  • Beloglavi sup

    31. decembar 2016 | 14:23

    Ništa ja tu nebih komentarisao. Čovek tako misli, tako se ponaša. Poštujem njegov stav ali neka o on poštuje naše koji vilimo da neke datume obeležimo uz muziku, iće i piće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA