Zlata (26) namamila starca na seks, pa ga opljačkala

Kada je Zlata G. uvela u devastiranu zgradu, po dogovoru je ušao i N. N. koji je od G. zahtevao da mu preda novac

  • 5

Tužilaštvo Brčko Distrikta podiglo je optužnicu protiv 26-godišnje Zlate Dolić iz Velike Kladuše. Ona je osumnjičena da je prvog oktobra 2016. godine, u Brčkom, zajedno sa N. N. u ugostiteljskom objektu prišla Đ. G. (1940) i pozvala ga da krene s njom kako bi mu pružila seksualne usluge, na šta je G. pristao i zajedno sa Zlatom izašao iz objekta, dok je N. N. išao ispred njih.

Počinje najčudnija seks igra u Beogradu pred Novu godinu: U hotel u centru mogu samo odabrani

Kada je Zlata G. uvela u devastiranu zgradu u ulici Islahijet, u nameri da od njega oduzmu novac, iznenada je, po dogovoru, ušao i N. N. koji je od G. zahtevao da mu preda novac.

- Daj pare majku ti je*em - rekao je N.N., a zatim mu je iz prednjeg džepa košulje oduzeo zdravstvenu knjižicu i naočare nakon čega su Zlata i N. N. zajedno krenuli napolje.

Kada su videli da nema novca, vratili su se nazad kada je Zlata, sa zadnje strane leđa uhvatila G. za ruke i držala, dok ga je N. N. zatvorenom šakom udario u glavu usled čega je G. pao na pod.

POZVALA GA JE NA SEKS U STAN U ZRENJANINU, a onda je usledio PRAVI PAKAO!

N. N. ga je nekoliko puta udario nogom u predelu prednje strane tela, te iz zadnjeg džepa pantalona izvukao i oduzeo novčanik u kom su se nalazili lični dokumenti Đ. G. i novac u iznosu od 340,00 maraka, nakon čega su se udaljili prema ulici Mujdanovača i novac podelili.

(Telegraf.rs/radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA