Otac nestale Barbare Vitez veruje da njeno telo nije u Tisi: Na njegov vapaj niko ne ostaje imun!

Otac nestale Barbare Vitez, za čijim telom je pretraga reke trajala sve dok se reka nije zamrzla, potvrdio je da je 27. decembra, u Policijskoj upravi u Kikindi razgovarao sa policijskim inspektorom, gde mu je rečeno da je njegova ćerka nestala u Tisi

  • 6

Endre Vitez, otac nestale Barbare Vitez (15) iz Sente pozvao je rodbinu, prijatelje i zainteresovane građane za sudbinu njegove ćerke, da u sredu 11. januara dođu na Glavni trg u Senti na protesni skup, na kom će, kako je izjavio, zatražiti punu i pravu istinu o nestanku ćerke Barbare Vitez.

MISTERIJA SE NASTAVLJA: Drugovi Barbare Vitez prošli poligraf

Barbarini školski drugovi danas idu na poligraf: Nestanak učenice (15) iz Sente još uvek pod velom tajne

- Očekujemo da će nam se pridružiti rodbina, pijatelji i građani Sente koje je zabolela naša tragedija, jer se ne mirimo sa zvaničnom verzijom događaja koji se zbio 25. novembra, prošle godine, kada se, kako nam je saopšteno, Barbara oklizla na mosu na Tisi i pala u reku – rekao je očajan roditelj i dodao:

- Od policije u Senti i Kikindi nisam dobio odgovore na pitanja koja me muče, pa se nadam da će me nakon ovog protesta primiti ministar policije Nebojša Stefanović. Značilo bi mi da kada bi se i on lično zauzeo da se ova naša agonija okonča, i da nam saopšti samo puna istina.

Foto: Instagram/Igor jurisic Foto: Instagram/Igor jurisic

Otac nestale Barbare Vitez, za čijim telom je pretraga reke trajala sve dok se reka nije zamrzla, potvrdio je da je 27. decembra, u Policijskoj upravi u Kikindi razgovarao sa policijskim inspektorom, gde mu je rečeno da je njegova ćerka nestala u Tisi, onako kako su to dvojica dečaka i ispričala policiji, nakog čega je njihova verzija bila podrgnuta poligrafskom ispitivanju.

- Inspektoru sam rekao da bih voleo da mi pokažu snimke sa sigurnosnih kamera na kojima se vide Barbara i dvojica dečaka, koji su te večeri bili sa njom. Rečeno mi je da na tako nešto nemama pravo, a o anomimnom pismu koje smo 13. decembra pronašli u poštanskom sandučetu, u kojem je pisalo da je Barbara silovana i zadavljena, rečeno mi je da je pismo lažno i da je delo bolesnog uma - kaže Endre i dodaje:

Foto: Lična arhiva Foto: Lična arhiva

- Zar ja kao otac, čije je dete nestalo, nemam prava da saznam istinu o njenom nestanku.

On veruje da njegova ćerka nije u Tisi, jer bi njeno telo bilo pronađeno u opsežnoj pretrazi koju su izveli ronioci žandarmerije i Spasilački tim Tisa iz Sente.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    9. januar 2017 | 09:40

    Zasto otac nema pravo da pogleda snimke kamera? Kako se snimak Kanreimena vrteo, i vrti se i danas na internetu, a u ovom slucaju ne daju ocu snimak?? Da li neciji zivot, dete vredi manje, necija bol se nipodastava? Da li bi isti odgovor bio da je dete nekog politicara, tajkuna?? Imam utisak da se ovaj slucaj marginalizuje. Ciji li su sinovi bili te veceri sa devojcicom u drustvu???

  • Mirko&Slavko.

    9. januar 2017 | 10:35

    Пуна подршка родитељима.Стоп анархији и нестручности.

  • Lela

    9. januar 2017 | 10:31

    Jadan čovjek.Ovo su apeli i pozivi očajnika koji želi da sahrani svoje dijete da ima gdje da ga oplakuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA