Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Iz Belorusije nam stiže 12 "migova 29" i dva diviziona S-300.

Na tržištu polovnjaka mogu naći vozila u vrednosti od samo 190 evra!

Trajka Stanković iz Lebana izlomila je sav nameštaj da bi ložila vatru i ogrejala se. Više o sudbini ove bake saznajte OVDE.

Srđan Aleksić, Srbin iz Trebinja ubijen je na današnji dan pre 24 godine dok je spasavao svog sugrađanina, Alena Glavovića od napada vojnika Republike Srpske.

Žandarm Boris Jevrosimov  ranjen je u pucnjavi koja se dogodila u noći između utorka i srede u Kisačkoj ulici u Novom Sadu kada su njega i ženu napali I. P. iz Odžaka i N. Č. iz Novog Sada. Više o tome pročitajte OVDE.

Bili smo u najvećem istražnom zatvoru na Balkanu, odnosno u Okružnom zatvoru u Beogradu.

Jedina Eskimka u SRbiji Darja Gončarova (20), koja se doselila pre nepune četiri godine, za Telegraf je otkrila koji putevi su je doveli u naše krajeve, kako podnosi temperature i šta joj nedostaje.

Legendarni fudbaleri Crvene zvezde, Dejan Stanković i Marko Pantelić ne propuštaju nijedan meč košarkaša Zvezde u Beogradu.

Ono što je uplatio ovaj navijač Zvezde graniči se sa ludilom. O kakvom tiketu je reč saznajte OVDE.

Crvena zvezda je zainteresovana za Ričmonda Boakjea, nekadašnjeg fudbalera Juventusa i reprezentativca Gane. Više o tome čitajte OVDE.

Partizan je u ozbiljnim pregovorima sa bivšim reprezentativcem Portugalije, Gonsalom Brandaom ekskluzivno saznaje Telegraf. Više o tome saznajte OVDE.

Maca Diskrecija šokirala je sve priznanjem ko je zapravo.

Takmičar koji je izašao na scenu odlučio je da se predstavi čuvenom pesmom “Slovenska” Đorđa Balaševića, ali na svoj način, a na kraju izvedbe je Rasta otkrio šta misli o čuvenom “panonskom mornaru". Više o tome pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA