Ovo su huligani koji su krvnički pretukli žandarma i njegovu ženu! (FOTO) (VIDEO)

Petrović i Ćurčić su aktivni čanovi jedne ekstremne navijačke grupe sa teritorije Vojvodine i redovno idu na fudbalske utakmice

  • 51

Žandarma Borisa Jevrosima i njegovu suprugu u Novom Sadu brutalno su pre nekoliko dana pretukli Igor Petrović (35) i Nenad Ćurčić (32) iz Bačkog Brestovca, inače pripadnici jedne ekstremne navijačke grupa. List "Blic" je objavio i njihove fotografije.

Krvnički udarali žandarma i njegovu ženu u Novom Sadu čak 40 minuta! Šutirali ih po celom telu, pa pucali u njih (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Njihovu brutalnost, koju su u noći između 24. i 25. januara u Kisačkoj ulici i zabeležile i video-kamere, šokirala je ceo region.

Igor Petrović poznat je po nadimku Šiptar i rodom je iz Prizrena, odakle se i doselio u Bački Brestovac, prenosi "Blic".

Tamošnjoj policiji dobro je poznat jer je više puta hapšen zbog nanošenja teških telesnih povreda i sumnje da je dilovao narkoticima. 

DIVLJI TAKSISTI HARAJU BEOGRADOM: Skandal u centru prestonice, razbili glavu direktoru Civilne uprave (FOTO)

Zbog tih krivičnih dela osuđivan je na višegodišnje zatvorske kazne, ali je nakon jedne godine provedene u zatvoru amnestiran.

Foto: Promo Foto: Promo

Izvor "Blica" tvrdi da je Petrović kao paravan za svoje prljave poslove uglavnom koristio svoj "reno megan", crne boje, registrovan kao "Moj taksi Petrović".

Petrović je aktivan čan jedne ekstremne navijačke grupe sa teritorije Vojvodine i redovno ide na fudbalske utakmice. 

Njegov "kolega" po brutalnosti i blizak prijatelj Nenad Ćurčić zvani Neškoje rođen u Bačkom Brestovcu, ali se pre nekoliko godina preselio u Novi Sad, gde je pokrenuo sopstveni biznis sa akumulatorima.

Ćirčić je u svom rodnom kraju poznat kao momak sklon prepirkama i tučama, kao i da je član iste ekstremne grupe navijača u kojoj je Petrović.

Za razliku od Petrovića, on nije hapšen i poznanici za njega tvrde da se po odlasku u Novi Sad oženio, smirio i da njegova žena treba uskoro da se porodi. To ga ipak nije sprečilo da bezdušno nasrne na žandarmovu ženu koja je pokušavala da ih spreči da joj ubiju muža od batina.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дадоредстар

    30. januar 2017 | 01:44

    To su kreteni koji su sad zaslužili robije 15 godina da se izoluju od društva

  • Neša76

    30. januar 2017 | 09:31

    Aktivni članovi navijačke grupe??? U prevodu narko dileri! Fudbal sve crnji, a sve više belog na tribinama.

  • Urban lik

    30. januar 2017 | 01:37

    Seoski dijilkosi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA