≫ 

IZBAČENI NA ULICU: 500 porodica ostaje bez krova nad glavom zbog izmene zakona?!

 ≫ 

Ne priznaju stanarsko pravo ako je stečeno udajom, ni rođenima posle 1973. godine

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Tanja

    05. februar 2017 | 13:01

    Pa cekajte. Vi zivite u tudjem stanu preko 50 godina, niste ga kupili niti placali bilo sta i sada se ljutite jer ce vlasnici posle vise od pola veka konacno dobiti nazad ono sto je njihovo?! Ne razumem sta je ovde problem?

  • Podstanar

    04. februar 2017 | 11:20

    Pa dragi stanodavci da vam nije nas podstanara poumirali bi od gladi ako ste toliko postenni sto ne prijavite stanare pa lepo platite porez na stanarinu jer izdajete sve i svasta po veoma velikim cenama i svaki mesec zaradite dobru platu od 200 ili vise eura a to ne prijavite nigde budite dzekovi pa prijavite stanare pa platite porez pa onda postavite komentare

  • Jasna

    03. februar 2017 | 16:23

    Dragi zasticeni, ovako li se razgovara?!!!... Naravno, tuzila sam i necu odustati nikada. A mogao je uzeti drugi stan, nudila sa mu. Mogao je i ovaj da kupi ali je govorio da je njegov... Eto gde smo sada, osam godina na sudu…… Pogledajte kako se moj stanar ponasa, Cititam ga: ,,ja imam istovetan problem sa celokupnom mojom porodicom.rodeni smo 1972god.u tom stanu u centralnoj opstini i nosioci smo stanarskog prava.moj brat je takode roden u istom stanu.sada se pojavila gazdarica koja je pomenuti stan kupila u doba inflacije za bud zasto i pocela je da nam soli pamet kako mi zivimo u njenom stanu.najverovatnije ce nas i tuziti i ne znam kakav ce biti ishod,ali strepim da ce biti po nasu stetu.ukoliko tako bude,nepreostaje mi nista drugo,nego da preuzmem pravdu u svoje ruke,a kojim cu redom da krenem sa likvidacijama to ce iskljucivo biti moj problem.stacu na put korumpiranim politicarima, sudijama,advokatima.ukoliko je ovaj tekst ono sto se sprema zasticenim stanarima,nosiocima stanarskog prava,sa svom ozbiljnoscu vam tvrdim da cu mnoge licno likvidirati,a verujte mi da je to dans kao i sto znate,postalo mnogo,mnogo lako”

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA