Glumili su braću Mitrović, maltretirali su Necu u "Srećnim ljudima", a evo kako izgledaju danas (FOTO) (VIDEO)

- To su bila jednodnevna snimanja po više epizoda. Ne sećam se kako je to bilo, baš sam bio mali. Ne mislim da sam u tome bio dobar i nisam se pronašao. To mi je donelo samo nepotrebnu pažnju i prepoznatljivost. Nije mi prijalo i vrlo brzo sam se isključio iz toga - priča Pavle Bihali

  • 2

Pavle Bihali je glumio u "Srećnim ljudima" jednog od braće Mitrović koji su maltretirali malog Necu. Takođe, on je ovih dana poznat široj javnosti kao predstavnik udruženja Levijatan koji su pažnju javnosti privukli fotografijom na kojoj poziraju članovi u fantomkama s porukom "Ne diraj životinje, naći ćemo te". Drugi "brat Mitrović" je advokat Žarković Nikola koji se glumom bavio i posle ove domaće serije.

 

Bila je zvezda "Srećnih ljudi", nestala, danas živi u Albaniji i evo čime se bavi!

 

- To su bila jednodnevna snimanja po više epizoda. Ne sećam se kako je to bilo, baš sam bio mali. Ne mislim da sam u tome bio dobar i nisam se pronašao. To mi je donelo samo nepotrebnu pažnju i prepoznatljivost. Nije mi prijalo i vrlo brzo sam se isključio iz toga - priča Bihali za "Kurir".

 

On je posle uloge u "Srećnim ljudima" dobio i druge ponude.

 

Printksin: Youtube/Pavle Bihaly

Printksin: Youtube/Pavle Bihaly

 

- Nisam bio za to, više sam voleo sport. Zato sam odbio i ponudu za neke reklame i ulogu u filmu "Tango argentino" - dodaje Bihali.

 

Bihali je inače unuk osnivača izdavačke kuće "Nolit" Pavla Bihalija. Za dedu kaže da je neprevaziđena kultna gromada, ali da je , nažalost, zaboravljen.

 

Printskrin: Youtube/Film Sistem

Printskrin: Youtube/Film Sistem

 

Žarko Nikolić je igrao u šest epizoda "Srećnih ljudi" i filmu "Tango argentino", a snimao je i komediju "Sistem" režisera Momčila Preradovića gde je imao ulogu policajca.

 

 

 

 

Inače, on je posle završene Pete beogradske gimnazije paralelno konkurisao i na Pravnom fakultetu i na Fakultetu dramskih umetnosti, ali je ipak postao advokat.

 

Pogledajte epizodu "Srećnih ljudi"  u kojoj braća Mitrovići po ko zna koji put maltretiraju malog Necu OVDE.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA