≫ 

Težak udes na Smederevskom putu: U sudaru kamiona i policijskog vozila poginula jedna osoba!

Policajac je izgubio život u sudaru sa kamionom za prevoz hleba

  • 8

U teškom udesu koji se rano jutros, u 5.20 sati dogodio na Smederevskom putu, na ulazu u Grocku, dogodile su se dve saobraćajne nesreće a u jednoj od njih policajac je izgubio život, dok je u drugoj jedna osoba teže povređena.

Dolijao uprkos fantomki i "čišćenju" dokaza: Kako je otkriven Velja Nevolja

Belivuku određen pritvor

Policajac je izgubio život u sudaru putničkog vozila i kamiona za prevoz hleba. U drugom sudaru jedna osoba je povređena, i prebačena u Urgentni centar.

Na licu mesta intervenisale su ekipe iz Grocke, Kaluđerice i Vrčina, i do dolaska ekipe Hitne pomoći svi povređeni su prebačeni u Urgentni centar, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Zbog ovih nesreća, i uviđaja koji je obavljen, saobraćaj je u toj deonici bio u potpunom prekidu u oba smera, a nisu funkcionisali ni autobusi na liniji 302. Saobraćaj je, kako je javilo Preduzeće "Putevi Srbije" normalizovan nešto posle 9 sati, u oba smera.  

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    7. februar 2017 | 08:02

    Žao mi je dečka, ali policija mora da shvati, nema alkohola dok voziš i kako kolegijalnost u ovakvim slučajevima ne pomaže. Ajde što je ugrozio sebe nego još dva života.

  • Mrvica123

    7. februar 2017 | 11:38

    Da li je bilo kome palo na pamet da je taj policajac mozda bio na duznosti, i da je radio svoj posao dok smo svi mi spavali u 5 ujutru? Nigde se i ne navodi da je decko bio pod dejstvom alkohola, ne znam zbog cega tako zluradi komentar koji je postavio Milos.

  • 321

    7. februar 2017 | 09:05

    Sada sam vozio sa n.beogradu na drugi kraj grada-kolovoz mokar i klizav,svi to voze kao da su najpovoljniji uslovi za vožnju. To je jedan od većih uzroka nesreća -ne prilagoditi vožnju uslovima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA