Nesrećna devojčica iz Smederevske Palanke nije mogla da hoda od bolova: Roditelji je podvodili za cigarete i alkohol!

Tragična sudbina devojčice otkrivena je u decembru prošle godine

  • 8

Policija u Smederevskoj Palanci uhapsila je roditelje maloletne M. M. (15) zbog sumnje da su je dve godine podvodili i držali u seksualnom ropstvu, dok su još četvorica muškaraca uhapšena zbog sumnje da su izvršili obljubu nad maloletnicom.

Evo kolika kazna zatvora preti monstrumima koji su podvodili ćerku (15) za 1.000 dinara zbog kockarskih dugova

Roditelji ćerku (15) terali na seks za 1.000 dinara: Detalji porodičnog užasa u Smederevskoj Palanci

Pored roditelja, uhapšeni su i P.S. (32), V.Z. (46), Z.Đ.(43), I D.J.(54) svi iz Smederevske Palanke koji su seksom sa devojčicom više puta naplaćivali pozajmljeni novac.

- Oni su devojčicu iskorišćavali od njene trinaeste godine, kako bi namirili svoje dugove. Otac bi se zadužio za hranu, cigarete i alkohol, za sumu od 10.000 do 30.000 dinara. Kad ne bi imao novac, on bi svoju ćerku nudio za seks. Čak ju je dovodio u Beograd gde ju je prodavao ispod Plavog mosta za 1.000 dinara - kaže izvor blizak istrazi.

Foto: Profimedia, Alamy Foto: Profimedia, Alamy

Morala je da zadovoljava klijente i oralno i analno, do te mere, da danima nije mogla da hoda. Devojčica se u početku protivila, ali bi dobijala krvničke batine od svog oca.

Tragična sudbina devojčice otkrivena je u decembru prošle godine.

- Sticajem okolnosti ona se u decembru zatekla u domu jedne porodice u Smederevskoj Palanci, koju je službeno posetio Centar za socijalni rad. Pitali su je ko je i odakle je, a ona im se tokom razgovora poverila.

Odmah je alarmirana policija i nadležno tužilaštvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veveritza

    10. februar 2017 | 09:48

    Znači, ovo nije niko prijavio, ovo je slučajno otkriveno??

  • Ђенка

    10. februar 2017 | 09:50

    Зашто увек само иницијали од оваквих монструма!? Пуно име и презиме и фотографија!!!

  • Djole

    10. februar 2017 | 11:15

    Svaka rec je suvisna,svaka kazna neadekvatna kako za roditelje tako i za ove sto su imali seks s nesrecnom devojcicom.Sta se nalazi u mozgu coveka od 54 god.kad se seksualno izivljava na devojcici od 15 god.Na zalost,zivimo u takvom vremenu gde je postalo "normalno" da razlika u godinama medju partnerima bude 30-35 god.pa se pitam koja je razlika u mentalnom sklopu izmedju ovih sto su seksualno opstili sa nesrecnom devojcicom i ovih drugih ako se zanemari trula fraza da ljubav ne zna za godine o kojoj statisticki gledano najvise citamo iz rubrike "crna hronika" i kad se zanemari cinjenica koja se koristi kao opravdanje da se radi o pounoletnoj osobi.30-40 god razlike je isto bilo da se radi o punoletnoj ili jos gire maloletnoj osobi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA