Sarajevski srednjoškolci hitno traže posao kako bi za svoje drugare učinili PREDIVNU STVAR!

"Ne možemo da gledamo da naši prijatelji iz školske klupe koji imaju jednaku želju kao i mi za ekskurzijom ostaju u školi"

  • 3

Učenici Srednje medicinske škole Bjelave u Sarajevu organizovali su radnu akciju pod nazivom "Ekskurzija 2017" kako bi pomogli svojim vršnjacima koji nisu u finansijskoj mogućnosti da plate odlazak na ekskurziju.

Otvorene prijave za takmičenje za mlade agencijske profesionalce na Danima komunikacija

U svom apelu svim firmama i poslodavcima poručili su kako su spremni da rade i zarade, te ih pozivaju da ih angažuju kako bi zaradili novac i svi zajedno išli na ekskurziju kojoj se svi srednjoškolci raduju mesecima.

- Spremni smo na razne aktivnosti kao što su čišćenje parkova, privatnih dvorišta, pranje suđa u restoranima, deljenje anketnih listića, reklamiranje određenih proizvoda, animacija dece u domovima, bolnicama i na privatnim rođendanima i svaki drugi posao koji nam može omogućiti sredstva kojima ćemo platiti našim drugarima odlazak na ekskurziju - navode u apelu učenici ove srednje škole.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Apel su objavili na Facebook grupi "Tražim-nudim posao" i zamolili su sve dobre ljude da im pomognu u realizaciji ove akcije, piše Klix.ba.

- Odlučili smo se na ovu akciju zbog toga jer ne možemo da gledamo da naši prijatelji iz školske klupe koji imaju jednaku želju kao i mi za ekskurzijom ostaju u školi dok smo mi na mori i zabavljamo se. Naša škola već pet godina nije išla na ekskurziju tako da nikada ništa slično ovome nije organizovano ranije - rekao je za Dženan Hodžić, učenik ove Srednje medicinske škole Bjelave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ЦИГАНИН КОТЕЖ

    10. februar 2017 | 10:08

    Браво децо ! Напокон да видим КЕДИНСТВО код клинаца у ово данашње време себичних и особењака којима је комп заменио ЉУДЕ.

  • jbt...

    10. februar 2017 | 11:46

    Svaka čast ! Bra'o !

  • Dejan Bajić

    10. februar 2017 | 10:13

    Svaka čast, klinci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA