≫ 

OPASNOST U ZRENJANINU: Cisterna s otrovnim materijama iskliznula iz šina

Za sada nema zvaničnih informacija

  • 2

Cistrena za prevoz opasnih materija iskliznula je danas iz šina u blizini glavne železničke stanice u Zrenjaninu. Pretakanje sadržaja u drugu cisternu je u toku, a mesto obezbeđuju policija i vatrogasci.

Štrajk u beogradskim gimnazijama zbog profesora kojima su oduzete licence

Za sada nema zvaničnih informacija, a nezvanično se pretpostavlja da je u pitanju cisterna koja je prevozila teret pančevačke "Petrohemije".

Vagon-cisterna u kompoziciji koja je prevozila gas butadien iz Pančeva prema Elemiru za potrebe Fabrike sintetičkog kaučuka iskliznula je iz šina u blizini železničke stanice i pre nekoliko godina.

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vujašin

    13. februar 2017 | 16:14

    Da je Marija Terezija valjano postavila prugu, najverovatnije ne bi došlo do izkliznuća cisterne.

  • Ocajnono pero

    13. februar 2017 | 19:38

    Iznenadjenje samo za one koji o nasim prugama neznaju nista. Barska pruga nije kapitalno remontovana 40 god. Pruga prema Zrenjanunu i Kikindi 60 a mozda i 70. Od Panceva do Kikinde samo jedan kapitalni remont je obavljen od posle rata onnog iz 1945. Dobro je da vozovi uopste saobracaju. Zbog male brzine nema vise izkliznuca inace bio bi na svakom kilometru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA