Kamiondžija je primetio oštećenje i tražio je detaljan pregled prikolice. Čim je pomerio ciradu, carinik je shvatio zašto je vozač to uradio! (FOTO)

Vozač je sam tražio detaljan pregled prikolice

  • 11

Carinski i policijski službenici su 13. i 14. februara 2017. godine na graničnim prelazima ka Republici Hrvatskoj sprečili devetnaest migaranata u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice.

Carinik je prišao mercedesu radi rutinske kontrole, a onda video ženine obline i brushalter od PET MILIONA! Smesta ju je uhapsio! (FOTO)

Zaplenjeno 4 tone falsifikovane robe na srpskoj granici: Kopije svih svetskih brendova bile spremne za prodaju!

Na graničnom prelazu Šid je u četiri kamiona otkriveno jedanaest, dok je na graničnom prelazu Batrovci u dva kamionska tovara pronađeno osam ilegalnih migranata.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Na graničnom prelazu Šid je rano jutros među jastucima koje je bugarski kamion prevozio iz Bugarske ka Italiji pronađeno pet mladića iz Avganistana.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Dan ranije su na ovom graničnom prelazu, u ranim jutarnjim satima detaljno kontrolisana dva kamiona bugarskih registarskih oznaka, od kojih je jedan prevozio metalne delove iz Bugarske u Hrvatsku, a drugi staklene čaše iz Bugarske u Italiju. U prvom kamionu je pronađen jedan, a u drugom trojica muškaraca iz Avganistana bez bilo kakvih dokumenta.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Nešto kasnije su u tovaru akumulatora iz Makedonije, namenjenih takođe italijanskom tržištu, pronađena još dvojica Avganistanaca.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Na graničnom prelazu Batrovci carinski i policijski službenici su tokom noći 13. februara 2017. godine u prikolicama dva bugarska kamiona otkrili osam ilegalnih migranata, od kojih su šest državljani Avganistana, a dvojica državljani Pakistana.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Detaljan pregled je najčešće iniciran vidljivim tragovima penjanja, isečenim ceradama na kamionskim prikolicama ili oštećenjima carinske plombe, mada ima i dosta slučajeva u kojima sami vozači prijavljuju sumnju da se u tovaru neko krije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    14. februar 2017 | 10:27

    Pustite te ljude da idu kod Merkelove...oni su tamo krenuli a ona ih zeli pa sta je tu problem?

  • Vatrogasac

    14. februar 2017 | 10:53

    Sta rade carinici na ulazu u Srbiju . Bugari prijave na izlazu iz Srbije .Meni to lici da rade po direktivi drzave , ono kao istovari ih u Srbiji oni sve primaju.

  • Ns

    14. februar 2017 | 10:29

    Svugde se zavlace,kao pacovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA