Njega treba uštrojiti, kastrirati, pa ubiti: Baka male Anđeline ogorčena što Vladica negira ubistvo njene unuke

Majka Danijela se tresla prilikom ulaska u sudnicu i volela bi da nikad ne vidi monstruma koji je ubio njenu ćerku

  • 7

Vladica Rajković (28) iz zaječarskog sela Vratarnica danas je na sudu priznao ubistvo Dragane Stanković (47) ali je izjavio da je nije silovao , niti ubio trogodišnju Anđelinu Stefanović

Monstrum bez srama: Vladica Rajković koji je krvnički silovao i ubio malu Anđeliju sad tvrdi da nije kriv za silovanje!

- Promenio je iskaz jer je prvobitno sve optužbe u vezi sa Anđelinom priznao. Sada je rekao da to nije učinio, a da je tada priznao jer su ga u policiji tukli. Tražićemo najstrožu kaznu propisanu zakonom, a to je 40 godina.

Nesumnjivo je da je kriv. U sudnici je bio smiren, budan, kao da ništa loše nije uradio. To je dete visoko jedva 80 cenimetara , on se iživljavao toliko da joj je koža pocepana u međunožju - kazala je advokat, Maja Atanacković.

Ispred suda je čekala baka ubijene devojčice, jer je suđenje bilo zatvoreno za javnost:

- Njega treba uštrojiti kao životinju, kastrirati, pa onda ubiti. Malo je i da ga osude na 40 godina, kad-tad će izaći zbog dobrog vaspitanjaili će odživeti da mu istekne kazna - navela je baka nastradale devojčice.

Foto: Informer Foto: Informer

Očekujem da će dobiti doživotnu robiju, nikada mu neću oprostiti: Majka Anđeline (3) čeka pravdu, počinje suđenje monstrumu koji ju je silovao i ubio

Anđelinina majka, Danijela, došla je u zaječarski sud u pratnji Igora Jurića:

- Kontaktirali smo sa porodicom svirepo ubijene Anđeline i pristali da naša fondacija zastupa da budemo uz njih. Ovde je izvršen zločin nezapamćenih razmera. Ne sumnjam u naše pravosuđe, ali ne želimo da bude iza rešetaka ni jedan dan manje nego što to propisuje zakon - kazao je Igor Jurić.

Majka Danijela se tresla prilikom ulaska u sudnicu i volela bi da nikad ne vidi monstruma koji je ubio njenu ćerku. Čakje htela i da ga pljune kada ga je ugledala, ali je je zaustavio policajac.

- Sanjam je često. Igramo se, sanjam da je oblačim, šetam, da spava sa mnom u krevetu. Onda se probudim i vidim da nje nema, i plačem, plačem. Uteha mi je samo njena slika koja satima posmatram. Želim da kod nas postoji smrtna kazna i da ovog mučitelja ubiju - rekla je majka male Sofije.

(Telegraf.rs/Alo)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neto

    21. februar 2017 | 00:19

    Cepace njega u zatvoru!

  • Iznenadena

    21. februar 2017 | 08:47

    Definitivno da zakon treba da bude stroži, pošti je sve više silovanja i ubistava dece.Ma kakva kazna još tamo i uživaju, pustiti ih među zatvorenik.

  • Dava

    21. februar 2017 | 09:16

    Smrtna kazna treba da se uvede.Zatvor mu dode kao hotel.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA