≫ 

Mislili su da zaljubljeni par strasno razmenjuje nežnosti u kuršumlijskom parku. Onda su shvatili šta zaista imaju u ustima i ŠOKIRALI SE!

Pre susreta sa devojkom, kojoj je trebao da preda heroin, G. M. je kesicu sa materijom za koju se sumnja da je heroin stavio u usta, i nakon što se sastao sa njom u parku, počeli su da se ljube, pokušavajući da joj poljupcem dostavi drogu

  • 3

Prokupčani uhvaćeni na delu. Strasno se ljubili, a stvari razmenjivali heroin

"PAO" DETALJAN PRETRES: Droga i oružje pronađeni u jednom beogradskom lokalu!

NEZAPAMĆEN ŠVERC DROGE U SRBIJI: Stavila heroin u vaginu, pa otišla sinu u posetu u Zabelu

Prokupačka policija podnela je krivičnu prijavu za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga muškarcu iz okoline Prokuplja za koga se sumnja da je dilovao heroin.

Kako saznajemo, uhapšen je G. M. (44) i to u trenutku primopredaje 1.6 grama materije nalik na opojnu drogu heroin devojci M. Đ.

Policija je hapšenje osumnjičenog obavila u parku u centru Kuršumlije, a zanimljiv je način kako je muškarac pokušao da preda drogu.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Naime, prema nezvaničnim podacima pre susreta sa devojkom kojoj je trebao da preda heroin, G. M. kesicu sa materijom za koju se sumnja da je heroin stavio je u usta i nakon što se sastao sa devojkom u parku, počeli su da se ljube, pokušavajući da joj poljupcem dostavi drogu.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Tada je i uhapšen jer je policija operativnim radom saznala da će se izvršiti predaja, a paketić je pronađen.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga G. M. je, uz krivičnu prijavu sproveden višem javnom tužioca u Prokuplju i nakon saslušanja sudija mu je odredio pritvor do 30 dana. Protiv ženske osobe podneta je krivična prijava za nedozvoljeno držanje opojnih droga u redovnom postupku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    22. februar 2017 | 11:51

    Pitam se samo ko su deca na fotografiji koja prati ovaj text i da li njihovi roditelji znaju za sta je upotrbljena. Da li su to dileri koji su razmenjivali heroin?????

  • Cika Velja

    24. februar 2017 | 15:37

    Jesu deca krstena???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA