NOVI DETALJI ZLOČINA U OHRIDU: Komšinicu onesvestio vodovodnom cevi, pa je zaklao (FOTO)

Pre nego što je pritisnuo zvono na njenom stanu, na ruke je navukao hiruške rukavice, a u jednu ruku uzeo metalnu vodovodnu cev

  • 4

Josip Kuzmanovski (37) iz Kumanova, koji se pre šest meseci doselio u Ohrid, svoju komšinicu u zgradi broj 31 u ulici Galičica, Spasu Bojosku ( 67 ) ubio je zbog 3.200 denara (oko 50 evra). On ju je onesvestio sa metalom vodovodnom cevi, a potom zaklao sa velikim kuhinjskim nožem.

Ovo je ubica koji je zaklao i opljačkao ženu u Ohridu (FOTO)

Monstruozni zločin u Ohridu: Lopov zaklao ženu, pa opljačkao njen stan

Dosadašnjom policijskom istragom je utvrđeno da je ubica predhodno isplanirao sve detalje ubistva kao iz najstrašnijih horor filmova.

Josip Kuzmanovski je u ponedeljak oko podne zazvonio na vrata svoje komšinice Spase Bojoske. Predhodno se osigurao da je žena sama u stanu. Pre nego što je pritisnuo zvono na njenom stanu, na ruke je navukao hiruške rukavice, a u jednu ruku uzeo metalnu vodovodnu cev.

Kada je žena otvorila vrata, Josip joj je objasnio da bi hteo da pogleda raspored njenog stana. Ne sumnjajući ništa, Spasa ga je pustila unutra. Žena nije primetila ni metalnu šipku u njegovoj ruci, ni hiruške rukavice koje je predhodno navukao. Kada su, prema saopštenju policije, iz hodnika krenuli ka dnevnoj sobi, Josip ju je iza leđa sa vodovodnom cevi nekoliko puta udario u predelu glave i vrata, nakon čega je nesrećna žena onesvešćena pala na pod.

Foto: Facebook/josip kuzmanovsk Foto: Facebook/josip kuzmanovsk

Odmah potom, Kuzmanovski je počeo da pretražuje stan. U jednoj sobi je našao mobilni telefon i novčanik sa 3.200 denara u raznim apoenima. To je strpeo u džep, a kada je krenuo da izađe iz stana primetio je da žena daje znake života. U strahu da ne bude otkriven, Josip je otišao u kuhinju i odande uzeo veliki kuhinjski nož, čije sečivo je bilo dugo 30 santimetara. Vratio se do žene i nožem joj zadao nekoliko smrtonosnih uboda u vrat.

Iz SUP Ohrid navode da je ubica nakon zločina mirno napustio stan. Usput je zaključao ulazna vrata i otišao u kazino, a kasnije je pobegao u Kumanovo. Tamo je juče i uhapšen u pokušaju da napusti Makedoniju.

Protiv Josipa Kuzmanovskog podneta je krivična prijava zbog svirepog ubistva, a određen mu je i 30-dnevni pritvor.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andja

    23. februar 2017 | 18:11

    Imao hiruske rukavice .. planirao ubistvo i pronadjen posle 3 meseca .. a Jelenin ubica evo ni posle gotovo 11 meseci nije pronadjen iako stoje silna obecanja da se ubica zna ..

  • Казанџија

    23. februar 2017 | 18:33

    Страшно

  • Miljojko

    25. februar 2017 | 15:19

    Monstrum. Vratiti smrtnu kaznu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA