Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Velike količine prašine iz Sahare se očekuju krajem ove nedelje u vazduhu nad Iberijskim poluostrvom, Mediteranom i Zapadnim Balkanom, pod uticajem dva sistema niskog pritiska. Ovaj “oblak” je trenutno nad centralnim Marokom.

NASA je sinoć senzacionalno objavila da su astronomi otkrili novi planetarni sistem, udaljen oko 40 svetlosnih godina od Zemlje. Nazvan je “Trapist 1″, a u njemu čak sedam planeta sličnih Zemlji kruži oko patuljaste zvezde. Srpski astronomi, ipak, ne vide ništa spektakularno u tome.

Više o mišljenju naših astronoma pročitajte OVDE.

Leš muškarca koji je jutros pronađen u niškom selu Donji Matejevac identifikovan je. Reč je o Daliboru Krstiću (32).

Nadu da će pronaći telo učenice prvog razreda Srednje ekonomsko trgovinske škole Barbare Vitez (15) iz Sente, za koju se prema zvaničnoj verziji događaja, pretpostavlja da je pre tri meseca pala sa drumsko železničkog mosta na Tisi kod Sente, pružiće brodić “Nada”.

Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Nakon velikog skandala koji je izbio kada je Milica Dabović optužila svog bivšeg dečka Simona Šiklića da ju je pretukao, oglasila se i Soraja, koja u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf kaže da je podnela krivičnu prijavu protiv Dabovićeve, koja je, kako kaže, iznela niz laži i kleveta na njen račun.

Vučelićeva takođe tvrdi da je Šiklić samo njen drug i da on nije nasilnik.

Nakon 3 dana drame i medijske pompe koja se podigla oko Milice Dabović i njenog bivšeg dečka Simona Šiklića, on u prvoj izjavi za javnost za Telegraf iznosi svoju stranu priče.

Njegovu izjavu pročitajte OVDE.

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su važnu pobedu protiv Galatasaraja 77:58 (20:17, 28:12, 16:13, 13:16) u 23. kolu Evrolige i tako napravili važan korak ka plasmanu u plej of.

Boban Rajović jedan je od najuspešnijih domaćih pevača, a njegovi nastupi su, po nepisanom pravilu, uvek puni. Ekipa Telegrafa ga je posetila i s njim uradila opširan intervju. Boban nas je lepo dočekao i govorio o raznoraznim aktuelnostima iz njegovog života.

Ceo intervju pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA