Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Momčilo Đokić (23)  iz Leskovca uspeo je da za samo osam meseci uradi ono što neko pokušava godinama. Ovaj mladić trenutno radi četiri posla i to mu ne predstavlja nikakav problem.

Telegraf saznaje iz vrha SNS da su sve veće šanse da neće biti parlamentarnih izbora, ali da ce Vučić sutra reći konačnu odluku. Više o tome pročitajte OVDE.

Saša Popović izgubio je opkladu od Jelene Karleuše i Ane Bekute, jer su njih dve tvrdile da je Saša Jelenu oslovio sa “Karleuša”, dok je on tvrdio da ju je oslovio sa “Jelena”.

Ulaznice za 153. Večiti derbi, koji se igra u subotu 4. marta od 18 časova, prodavaće se od utorka 28. februara na stadionu Crvene zvezde. Više o tome pročitajte OVDE.

Aleksandar Radojičić i model Ceca Živojinović potvrdili u vezu, fotografijom iz Rima koju je Ceca objavila na svom Instagram nalogu.

Ulaznice za 153. Večiti derbi, koji se igra u subotu 4. marta od 18 časova, prodavaće se od utorka 28. februara na stadionu Crvene zvezde.

Sa dva gola u finalu Liga kupa protiv Sautemptona Ibrahimović je bio najzaslužniji za pobedu 3:2 i drugi trofej Žozea Murinja u klubu, posle Komjuniti Šilda na startu takmičarske kampanje. Više o tome pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA