Pala krv zbog Donalda Trampa: Pristalice i kontraši se "makljali" cevima, palicama i ciglama (VIDEO)

"Džo, i to je Amerika"

  • 11

U gradovima u Sjedinjenim Američkim Državama održani su mitinzi podrške Donaldu Trampu, ali i kontramitinzi.

Može i ovako: Marš za Trampa u nekoliko američkih gradova!

Tokom mitinga došlo je do sukoba između pristalica i protivnika predsednika SAD u Berkliju, u Kaliforniji. Uhapšeno je 10 osoba, a sedam povređeno, ali niko nije hospitalizovan.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Zaplenjen je jedan bodež, nekoliko metalnih cevi, palica, drvene motke i cigle. U sukobu se bilo oko 225 pristalica Trampa i 150 protivnika. Nijedan policajac nije povređen.

- Lepo je biti okružen ljudima koji dele tvoje moralne vrednosti i mišljenje - rekla je računovođa iz Kolorada Čelsi Tomas na skupu u Denveru - dok je njen sin nosio obeležja za podšku Trampu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Neki učesnici protesta mahali su američkim zastavama ili su bili odeveni u crvenu, belu i plavu boju, a držali su i transparente sa porukama kao što je "Veterani pre izbeglica".

Šest učesnika protesta u gradu Sent Pol u Minesoti uhapšeni su zbog krivičnog dela oružane pobune na skupu kojem je prisustvovalo 400 ljudi, a oko 50 osoba okupilo se na kontra-protestu.

Više stotina ljudi prisustvovalo je mitinzima na više mesta u Pensilvaniji u znak podrške Trampu, dok je skup u gradu Ogasta u Mejnu, gde se okupilo stotinak ljudi, završen rano zbog veoma niskih temperatura.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ista kuhinja, ista dirigentska palica

    5. mart 2017 | 13:34

    Brankov most - Beograd , a policija bije ...

  • Miksi

    5. mart 2017 | 18:06

    Pa gde ste sad prozapadnjaci da nam prevedete ovu lepotu iz SAD? Prosvetlige nas za ime Boga!

  • DARKO 100%

    5. mart 2017 | 13:53

    Tako je i kod nas ,nema tu mnogo razlike,budala i krivih drva nikad nece nestati, ko god daje moracie i dalje crnciti i raditi ,voditi brigu oegzistecijalnime stvarima itd,promene se desavaju samo kod njih JER KAD UZJASE KURTA ONDA SJASI MURTA I OBRNUTO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA