≫ 

Porodica se nije odrekla Dejana Krstičića koji je nožem izbo blizance. Njegova supruga je donela životnu odluku o kući strave

Dejan Krstičić neće više biti zaposlen u Srednjoj ekonomskoj školi, gde je radio kao profesor fizičkog

  • 15

Profesor fizičkog vaspitanja iz Štrpca, Dejan Krstičić, koji je pre deset dana ubio nožem sina starog 40 dana prebačen iz Uroševca u pritvor u Prištini, gde ga obilazi rodbina.

Porodica godinama skrivala tajnu: Dejan Krstičić je oduvek imao psihičke probleme

- Krstičić je najpre bio u pritvoru u Uroševcu. Pregledali su ga psihijatri i odredili su mu terapiju, pa je odlučeno da se on prebaci u Prištinu. On još uvek nije svestan zločina koji je počinio. Ćutljiv je i povučen - kaže dobro obavešteni izvor za beogradske medije.

Krstičića su do sada već tri puta posetila braća Cvetan i Nenad.

- Odneli su mu paket, lične stvari i pribor za higijenu. Navodno pokušavaju da mu nađu dobrog advokata kako ga ne bi zastupao advokat po službenoj dužnosti. Oni pokušavaju da idu na kartu toga da je Dejan bio neuračunljiv u trenutku zločina.

Porodica Krstičić se nakon stravične porodične tragedije nije odrekla sina i brata, već su stali uz njega i čine sve što mogu kako bi mu pomogli - pišu beogradski mediji.

Foto: Facebook/Ana Kuzmanovic Foto: Facebook/Ana Kuzmanovic

Dejan Krstičić, prema nezvaničnim saznanjima, neće više biti zaposlen u Srednjoj ekonomskoj školi, gde je radio kao profesor fizičkog.

- Čim povuku dokumenta, njemu će prestati radni odnos. Ni Dejanove kolege, kao ni ostali meštani Štrpca i dalje ne mogu da poveruju da je on ubio svoju bebu, a drugu pokušao da ubije, jer je on prema svima bio korektan i pristojan - kaže izvor iz istrage.

On objašnjava da se Dejanova supruga Ana neće vraćati u suprugovu kuću.

-  Ona je i dalje u Nišu, u bolnici sa bebom. Čuli smo da će ona, kad beba izađe iz bolnice, preći kod svojih roditelja. Razumljivo je da ona ne može da se vraća u kuću strave, jer je i sama u lošem psihičkom stanju - kaže jedan meštanin Štrpca, a prenose mediji.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA