≫ 

DVA LAPSUSA NADE MACURE ZA SAT VREMENA: Sudari u ulicima Aleksandra Vučića (VIDEO)

Govoreći o sudaru tramvaja i automobila, portparol Hitne pomoći Nada Macura napravila je lapsus u vezi sa ulicom Gospodara Vučića

  • 24
Lea Kiš, novogodišnji program, Nada Macura Foto: A. Nalbantjan

Već godinama gotovo svako jutro portparol beogradske Hitne pomoći doktorka Nada Macura obaveštava građane širom Srbije putem uključenja u jutarnji program, kako je protekla noć, ali nam i uputi savete u vezi sa biometeorološkom situacijom. Ovoga jutra, izgovorila je dva lapsusa. U vezu je dovela ulicu Gospodara Vučića i ime i prezime premijera Srbije i kandidata SNS za predsednika Aleksandra Vučića. Međutim, uskoro je napravila sličnu grešku i u uključenju u drugu emisiju.

NADA UZ VUČIĆA: Macura dala svoj potpis kandidatu SNS za predsednika Srbije

RIK proglasio kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije

Obaveštavajući građane Srbije putem javnog servisa, portparol Hitne pomoći, Nada Macura rekla je da se sudar tramvaja i automobila dogodio u ulici Gospodara Vučića, Aleksandra Vučića, gospodara.

Ko radi, taj i greši. Greška se ponovo potkrala portparolki Hitne pomoći. Tokom narednog uključenja, ovog puta u program Studija B, Macura je preimenovala Bulevar kralja Aleksandra Obranovića u Bulevar kralja Vučića.

Verujemo da je poznata lekarka dobro upoznata sa likom i delom Tome Vučića Perišića, čije ime nosi ulica na Zvezdari, kao i kraljem Aleksandrom Obrenovićem, te da su greške nenamerne, što je Macura u kratkoj izjavi za Telegraf.rs i potvrdila.

Podsećamo, doktorka Macura je svojim potpisom podržala kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Baner Izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćorloilo Ćorlo Pk.

    6. mart 2017 | 10:21

    Ako se ubuduće kojim slučajem opet desi neka nezgoda u istoj ulici, verovatno će nam "ispravljeno" da nam saopšti: "Ovo se desilo u Ulici Vučića i sedam jarića"! ;-) ;-)

  • Bravo Srbijo

    6. mart 2017 | 10:22

    Nada macura je slika i lice srbije.

  • U

    6. mart 2017 | 10:22

    Ulicom gospodara vucica ne ide tramvaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA