≫ 

Tragedija porodice Bodrožić: Misteriozna smrt Ivane, njene majke Nade i oca Ilije šokirale su Balkan

Ćerka Ivana je nađena mrtva 10. decembra u sobi hotela "Hajat", a majka Nada je poginula na putu Novi Sad - Sirig dve godine kasnije

  • 7

U nešto više od dve godine, porodica Bodrožić je doživela strašnu sudbinu. Prvo je 2014. godine preminula ćerka Ivana u 31. godini, a danas i majka Nada, koja je bila poslanica vojvođanskog parlamenta. Pre pet godina preminuo je i otac porodice, Ilija.

UBILI SU JE: Evo šta je govorila majka Ive Bodrožić posle ćerkine smrti (FOTO)

Ovo je bila majka Ive Bodrožić: Za Božić je pomenula ćerku u čestitki koja je sve zaledila (FOTO)

Nesreća se dogodila jutros na putu Sirig – Novi Sad, a Nada je upravljala vozilom kada je izletela sa puta. Bodrožićka je bila poslanica DS i majka tragično stradale Ivane Bakić Bodrožić, koja je 2014. godine pronađena mrtva u „Hajatu“ 2014. godine. Tada je zvanična istraga utvrdila je da je u krvi Ivane Bodrožić bilo kokaina i anestetika propofola.

U toksikološkom nalazu Ivana Bodrožić je u krvi imala kokain (0,28 mg/l), kao i derivat kokaina (0,4 mg/l). U urinu je imala kokain (0,52 mg/l) i derivat kokaina (4,8 mg/l). U krvi su joj pronađeni i “ibuprofen”, “ketoprofen”, “dijazepam” i “bromazepam”.

Kako je tada pisao "Blic", prema izveštaju obducenta, uzrok smrti je zastoj srca prouzrokovan uzimanjem veće doze kokaina, potpomognut uzimanjem anestetika duži period, što je ostavilo tragove na moždanom stablu Ivane Bodrožić. “Propofol” nije pronađen u organizmu jer se, kako je objasnio doktor, razlaže za najviše 60 minuta.

Ipak, njena majka je izjavljivala da sumnja na ubistvo.

Majka Nada nikako nije mogla da preboli smrt ćerke i često je na Fejsbuk profil kačila statuse u kojima je oplakivala ćerku. Ona je jednom prilikom izjavila:

– Sahranila sam sve što sam imala! Živim i postojim samo za dan kad ću saznati ko je ubio moje dete! Ne znam da li je nekome smetala zbog pameti i uspeha ili iz nekog drugog razloga, ja samo želim da krivac odgovara po zakonu.

Nažalost, Nada nikada neće saznati istinu o razlogu smrti svoje ćerke Ivane.

Tragedija porodice je utoliko veća što je Ivanin otac Ilija preminuo 2012. godine u 55. godini. Ivana je ahranjena je na siriškom groblju, pored svog oca.

Ivana je sahranjena uz pesmu “Žute dunje” i “Dunavski tamburaši” koje je izveo tamburaški orkestar “Bata Kole” na seoskom groblju u Sirigu kod Novog Sada.

Na večni počinak su je, osim majke, mnogobrojne porodice, ispratile i ličnosti iz sveta estrade i politike, kao što su Nenad Čanak, Bojan Pajtić, Dušan Elezović, Željko Mitrović, Tanja Vojtehovska, Mladen Baron, Oliver Madić i mnogi drugi...

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    6. mart 2017 | 15:07

    Ovaj slucaj zatvoren. Onaj na koga sumnja citava nacija je slobodan covjek. A, vjerujem da je i on u ovaj slucaj umijesan.

  • draleRS

    6. mart 2017 | 13:51

    zasto je misteriozno kad se neko predozira,zato jer novine o tome pisu ?

  • Kuda idu divlje svinje

    6. mart 2017 | 14:43

    Da je šokiran ceo balkan, to je malo preterano

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA