Vreme čitanja: oko 2 min.

Voditelju Pinka se javila žena koja ga je opljačkala, on se zgranuo zbog njenog objašnjenja: "Lopov i tačka!"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Voditelj dobio nazad svoj novčanik

  • 6

Voditelj Nemanja Velikić je juče, 28. apila, u tržnom centru u Beogradu, usred marketa, opljačkan od strane, kako on kaže, jedne porodice.

Nakon što se oglasio na Instagramu i objavio fotografije i snimak koji ukazuju na krađu, gde su usnimljena tri nepoznata lica, jedna žena mu se javila da je kod nje sporni novčanik.

- Svima se zahvaljujem na empatiji i na svemu što ste pokazali, kao i na stotine poruka koje sam dobio putem Instagrama. Jutros se javila žena koja je juče ukrala novčanik, rekla je da je novčanik uzela kako bi mi ga vratila, mislim apsurdna izjava i glupost neopevana. Ja sam joj postavio pitanje: "Zašto ga odmah niste vratili, i zažto me juče niste zvali, nego ste čekali da prođe 12 sati?", da bi mi odgovorila: "Pa eto, sve je tu". Sve je tu, a šta, to nije trebalo da bude tu, jer ženo uzela si moj novčanik, lopov si i tačka - rekao je Nemanja, pa dodao:

- Poenta je da je žena videla moje objave na Instagramu, verovatno me je tražila ili šta god. Rekla mi je da me je odmah prepoznala i da je znala da se radi o meni, ja uopšte ne znam da li je to bitno u ovom momentu, ali bez obzira ko da je, javna ličnost ili ne, takve stvari se ne rade. Kada uzmete tuđe, svoje ćete izgubiti duplo, to morate da znate i od tuđeg nikada ne biva svoje, tako kaže naš narod. Znači ne uzimate tuđe, ako nađete, pošteno vratite - poručio je voditelj na društvenim mrežama.

Podsetimo, Voditelju je ukraden novčanik usred marketa u kom je obavljao kupovinu namirnica za svoj dom.

Nemanja je objavio fotografije i video snimak sa nadzorne kamere iz pomenutg objekta na kom se vidi gde ga je, kakon on tvrdi, opljačkala jedna porodica.

Kasnije je istakao da je imao lične dokumente i veću sumu novca, te da je iznenađen da je postao žrtva ove neprijatne situacije.

- Večeras mi je ovo troje oblika života retardiranih, ukralo novčanik. U narednom storiju videćete ceo snimak, koji sam dobio zahvaljujući divnim ljudima iz marketa - rekao je Nemanja, pa nastavio:

- Obratite pažnju na ženu lopova koja uzima novčanik sa plastičnog pulta. Policija obaveštena, podneo sam krivičnu prijavu.

- Ovo je inače dete lopov, jer kako se drugačije naziva dete od dva lopova? Kojem roditelji lopovi daju primer kako se ponašati u životu.

(Telegraf.rs)

Video: Stiglo se do 6 miliona, idemo dalje: Nikola Rokvić u humanoj misiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MNM

    29. april 2024 | 13:12

    Aj ne plači toliko žrtvo:)))

  • Đole

    29. april 2024 | 15:21

    Imam neki osećaj da se ovo nije ni dogodilo nego je priča plasirana u svrhu lične promocije.

  • Kad si takav

    29. april 2024 | 13:21

    Ja ti nebi ni vratio.. Imao si sreće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA