≫ 

Velika policijska akcija na Kosovu: Zbog prostitucije uhapšeno 18 ljudi

Uhapšeni su lišeni slobode zbog sumnje da su omogućavali prostituciju, drugi za zaizvršilaštvo, neki su lišeni slobode zbog trgovine ljudima a pojedini zbog prostituisanja

  • 4

Kosovska policija, odeljenje za borbu protiv trgovine ljudima, uhapsili su širom Kosova u više odvojenih akcija ukupno 18 osoba zbog prostitucije.

Ispovest beogradske "prostitutke": Plavi most, lakovane pantalone i sumnjiva bunda bili su moja prečica do pakla

Uhapšeni su lišeni slobode zbog sumnje da su omogućavali prostituciju, drugi za zaizvršilaštvo, neki su lišeni slobode zbog trgovine ljudima a pojedini zbog prostituisanja.

Policija je osumnjičene osobe lišila slobode u Kosovskoj Mitrovici, Prištini, Prizrenu, Peći i Gnjilanu a akcija je sprovedena u tokom prethodnih desetak dana.

U severnom delu Kosovske Mitrovice zbog prostitucije policija je 02. marta uhapsila dve osobe kosovskog Srbina S.V. (46) i kosovsku srpkinju M.J. (33).

Zaplenjeni su određeni materijalni dokazi, poput mobilnih telefona ali i blizu 2000 evra, saopšteno je u ponedeljak iz Kosovske policije.

Pojedini osumnjičeni uhapšeni su u nekim od noćnih klubova.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zivojin

    7. mart 2017 | 11:00

    svaka čast TELEGRAFU na objavi. Ja lično znam da u BG ima više Prostitucia nego bilo gde iza NJI stoje MAKROvi koje niko NEDIRA.

  • momazver

    7. mart 2017 | 10:48

    SAMO 18...?...!

  • Milod

    8. mart 2017 | 08:03

    Znate koliko ima Bg i Ns Sa i td

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA