DETALJI JEZIVOG NAPADA SEKIROM U RAKOVICI: Muž mi je postao alkoholičar pod stare dane, proživljavam horor

Alkohol je kriv za porodično nasilje i pokušaj samoubistvo u Rakovici

  • 3

U porodičnoj kući u Rakovici, Ljupko Srećković tupim delom sekire udario je svoju suprugu Janju u glavu, a zatim je popio sirćetnu kiselinu. Ono što je prethodilo ovom nasilju je priča o alkoholu.

HOROR U RAKOVICI: Razbio ženi glavu sekirom, pa popio kiselinu da se ubije

Naime, njegova supruga Janja rekla je za Alo da je rakija kriva za njenu nesreću.

- Muž, sa kojim sam provela 50 godina lepog života, pod stare dane je postao alkoholičar, pa me je zato u subotu sekirom udario po glavi. Tad je bio trezan. Međutim, kada je shvatio šta je uradio, popio je celu bocu sirćetne kiseline i sada se lekari bore za njegov život - rekla je ona.

Porodična drama i pokušaj ubistva i samoubistva dogodio se, prema rečima Janje Srećković, jer je njen suprug počeo da pije rakiju iz dana u dan sve više.

- Napao me je u našem zajedničkom stanu jer sam mu govorila da uništava sebe alkoholom. Bila sam u sobi i dremala, kada je došao pred moj krevet, krijući desnu ruku iza leđa. Rekao je da se voda izlila u kupatilu i da ja to obrišem. Ništa ne sluteći, krenula sam da to obavim i nakon što sam se sagla, osetila sam strahovit udarac po glavi. Počela sam da vrištim oblivena krvlju! - ispričala je nesrećna starica i dodala da još nije došla sebi kad je osetila kako nastavlja da je udara sekirom po leđima.

Ona naglašava da je nekako uspela da ustane, odgurnula ga i dobacila mu da je ubija.

- Zastao je i pogledao me direktno u oči. Zatim, kada je shvatio šta radi, otrčao do kuhinje, gde je popio bočicu esencije, nakon čega je pao. Odmah sam zvala Hitnu pomoć - ispričala je posramljeno Janja.

Ona je prevezena u Urgentni centar, dok se lekari bore za život njenog supruga na VMA.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA