≫ 

Ako sanjate voljenu preminulu osobu - to može da znači samo jedno

Vaše voljene pokojnike često vidite u snu kada se nalazite pred teškom životnom odlukom, što je način da vam kažu da vas podržavaju

  • 7

Naši voljeni koji su preminuli često nam se pojavljuju u snovima. To je zato što nam mnogo nedostaju, ali nekada ti snovi nose i mnogo dublju poruku. Pokušavaju da kažu da je sve u redu.

Sanjate grozne snove? Evo šta svaki od njih znači

Preminuli vam u snove ne dolaze dok niste završili proces žaljenja tako da bi njihova poruka mogla da dopre do vas. Ako vidite da dolaze do vas u snu, znači da su dobro i da su stigli do "druge strane". Posećivaće vas da bi vam dali do znanja da su prisutni – bilo to preko mirisa ili treptaja svetlosti ili određenom pesmom na radiju.

Vaše voljene pokojnike često vidite u snu kada se nalazite pred teškom životnom odlukom, što je način da vam kažu da vas podržavaju. Samo žele da znate da vas vole i da paze na vas.

Ako hoće da vas upozore na nešto, pojaviće se na način drugačiji nego što to rade uobičajeno. Izgledaće čudno ili neprirodno u snu, a to su znaci koje ne smete da ignorišete.

Oni možda neće progovoriti u snu, već će preneti poruke telepatski. Možda će se samo nasmejati i otići dajući vam do znanja da paze na vas.

Niste jedini – ovi snovi su česti i normalni i dešavaju se svima koji su imali nekog ko je nedavno preminuo. Ako niste sanjali voljenu osobu koja je preminula, a hteli biste da doprete do nje, vodite dnevnik snova ili spavajte sa nekom od ličnih stvari voljene osobe.

(Telegraf.rs/Radio Sarajevo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    11. mart 2017 | 18:57

    SRPSKI SANOVNIK - Ako spavate na tetkinom kauču i sanjate "Meridijan banku", postaćete milioner. - Ako sanjate Bulevar Ratka Mladića, imaćete posla sa policijom. - Ako sanjate Skupštinu, stiže cirkus u vaš kraj. - Ako sanjate da obijate trafiku, imate dobre šanse za posao u ministarstvu. - Ako sanjate kosovare i kosovski pejzaž, ostaćete bez nasledstva. - Ako sanjate Haški tribunal, stižu vam neplaćeni računi. - Ako sanjate Karlu del Ponte, imaćete problema sa potencijom. - Ako sanjate Čedu Jovanovića, od vas zavisi. - Ako sanjate Oli Rena, od vas ništa ne zavisi. - Ako sanjate ruski veto, možete biti sigurni da samo sanjate. - Ako sanjate povećanje penzije ili plate, uzalud sanjate. - Ako sanjate lepšu budućnost, vreme je da se probudite. - Ako ništa ne sanjate, imate najveće šanse da ostvarite svoje snove.

  • Konzervativac

    12. mart 2017 | 19:53

    Otkud ovi komentari? Nije smijesno .Mnogima se u snu javljaju preminule drage osobe .Da li ih nasa patnja dovodi u snove ili kako vec, ali se sigurno javljaju .

  • Građanin

    11. mart 2017 | 20:26

    Koja glupost!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA