ČUDO: Ninoslav iz Pirota preživeo udar od 35.000 volti

Sa Tošićem je bio i njegov kolega Jovan Nikolić, koji je na svi sreću prošao bez povreda

  • 2

Monter pirotske Elektrodistribucije Ninoslav Tošić, koji je povređen u trafo stanici snage 35 kilovolti u Ulici Nikole Pašića, nije životno ugožen.

Jovanu (27) ubila struja pre nego što je ušla u kadu: Detalji strašne tragedije u Kikindi (FOTO)

Monter pirotske Elektrodistribucije Ninoslav Tošić, povređen je u trafo stanici snage 35 kilovolti u Ulici Nikole Pašića, u krugu nekadašnje kasarne, preko puta Mlekarske škole.

Tošić je sa opekotinama leve ruke i leve noge, prebačenu u pirotsku bolnicu, a u trafo je ušao, kako je rekao direktor Zoran Đorđević, da proveri stanje ulja, pošto je bilo indicija da ono curi. Kako i zašto je doživeo strujni udar utvrdiće istraga i inspekcija rada.

Sa Tošićem je bio i njegov kolega Jovan Nikolić, koji je na svi sreću prošao bez povreda. Zbog ovog incidenta u pomenutoj trafo stanici, deo grada od Malog mosta prema industrijskoj četvrti dva sata je bio bez struje.

Povređeni monter je van životne opasnosti.

– Prate se laboratorijske i  ostale dijagnostičke procedure. Za sada se njegovo stanje popravlja, ali ostaje otvorena mogućnost da ukoliko se pogorša, pacijent bude prebačen u ustanovu višeg ranga – rekao je dežurni anasteziolog Dragan Tošić.

Identičan incident, tačnije tragedija desila se pre dve godine, kada su u krugu trafo stanice firme "Tigar" od strujnog udara kobne opekotine doživela trijica radnika dok su druga trojica teško povređena.

Daljinac baner

(Tegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA