Dečaka izujedali pobesneli psi, umalo ga nisu rastrgli! Lekari se bore za njegov život, selo ne pamti ovakav užas

Psi su mališana napali kada je izašao iz svoje kuće i preko njive hteo da ode u susednu kuću

  • 4

Seoski psi su napali četvorogodišnje dete iz Bačišta, sela blizu Kičeva na zapadu Makedonije, i umalo ga nisu rastrgli da ljudi nisu primetili ovaj užas na vreme.

Užas u Nišu: Lutalice napale dve žene, građani pokrenuli apel da se reši problem pasa na ulici

Dete je bilo izujedano i krvavo, i u kritičnom stanju juče je dovezeno u Urgentni centar Skoplje, gde se lekari bore za njegov život.

Pobesneli psi su mališana napali juče oko podne, kada je dečak izašao iz svoje kuće i preko njive hteo da ode u susednu kuću.

U tom trenutku, kako je saopštila policija, na njega su nagrnuli psi iz susednog obora sa ovcama, koje je njihov vlasnik Š.V. (49) čuvao puštene, a ne vezane.

U MUP kažu da je policija izvršila uviđaj, a nakon dokumentovanja celog slučaja, protiv Š.V. če biti podneta odgovarajuća krivična prijava.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Normalan

    17. mart 2017 | 16:02

    Lovci iz sela...puske u ruke i resite problem.

  • Kami

    18. mart 2017 | 22:14

    Nisu ovde u pitanju ni lovci ni psi vec nesavesni vlasnik koji ne vodi racuna o svojim zivotinjama! Jadno dete, nadam se da ce preziveti ovaj horor. Sada je na zakunu da kazni vlasnika pasa i to tako da bude nauk svim slicnim vlasmicima !

  • SrbIN

    18. mart 2017 | 11:07

    Sve je naopako ranije lovci ako neidu u lov na stetocine kao sto si psi lutalice lisice jazavci tvorovi placaju kaznu a sada ako idu u lov na stetocine placaju i kaznu i oduzima im se oruzje. Napred u EU do ljudskog istrbljenja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA